Publicitat
Cultura · 16 d'Octubre de 2009. 10:56h.

La Trias Fargas apunta a Ferran Mascarell i Antoni Dalmau

Colomines amenaça amb "estirar de la manta, posar el país en crisi i convertir això en Itàlia"

La Trias Fargas apunta a Ferran Mascarell i Antoni Dalmau

Agustí Colomines, d'esquenes, amb Felip Puig

L’actual director de la Fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas, Agustí Colomines, s’ha mostrat indignat per la informació del diari El Periódico que apunta que la Conselleria de Justícia ha reclamat a la fundació que ell dirigeix explicacions sobre el destí de 5 milions d’euros. Colomines ha argumentat que “la Sindicatura de Comptes ha emès un informe sobre la fiscalització de les fundacions i aquesta nota de premsa  té mala fe perquè diu que no té uns comptes que després jo puc demostrar que té. Per tant, obra amb mala fe. He de pensar que, com que aquest senyor és militant del Partit Socialista, això està fet amb mala fe. Ara em reclama una cosa que no em pot reclamar perquè tota la documentació legal la té justícia, i l’econòmica la té qui l’ha de tenir, que és Hisenda”.
 
En declaracions a El Dia de COMRàdio, Colomines ha assegurat que “no està disposat a aguantar aquesta persecució, que em treguin en fotos com si fos l’acusat” i ha amenaçat amb “estirar de la manta i posar el país en crisi i convertir això en Itàlia”. I ha afegit: “Per exemple, Antoni Dalmau i Ferran Mascarell que s’han passat 16 anys als consells d’administració del Palau de la Música no obren la boca i no m’expliquen si van veure o no van veure irregularitats?  Per què la gent no els demana a ells aquesta responsabilitat?”.
 
Colomines, director des del 2007 de la Fundació Trias Fargas vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya, ha afegit: “No penso plegar. Si plegués semblaria que donava la raó a aquells que pressionen però estic a punt de plegar del país, que és diferent. Ja fa molts anys d’això, ja m’ho vaig plantejar quan vaig sortir d’UNESCO Catalunya perquè estic molt avorrit d’aquest país”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Carme, Barceloneta, 27/10/2009 - 09:49

Que s'investiguin els 30 anys de Mascarell al poder!!!! Quedarem garratibats!!!!!I el Dalmau a la Diputació?Algú s'ha questionat els luxes asiàtics que va instaurar en una institució que els catalans hauríem d'entrar a l'asalt i cremarla?

#18 Ton, La Catalunya analfabeta del Montilla i cia, 16/10/2009 - 18:42

Amb aquest tema els sociates hi han trobat la mera d'escampar merda a CiU i al catalanisme, el que passa és que ells estan dins la merda i en sortiran empudentats, el que està fent el Fuentes des de catradio és denigrant i repugnant. Qui ho fomenta?

#17 Miquel del Fai, El MASNOIU, 16/10/2009 - 18:01

EXPULSAR de tot arreu a PSC i CDC, es ja una necessitat vital pels ciutadans de Catalunya. Colomines, no farà res de res com a bon convergent que es. CDC i PSC, son CULPABLES. FEM.LOS FORA de tot ARREU..!!

#16 Berta, Barcelona, 16/10/2009 - 17:35

No faríem amb un aspirador?

#15 Josep Portero, Terrassa, 16/10/2009 - 16:53

Això comença a fer mnolta pudor convergent