Publicitat
Cultura · 20 d'Octubre de 2011. 21:03h.

La UOC prescindeix de Colomines

El responsable de la Catdem ha estat responsable dels Estudis d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya menys d'un any

La UOC prescindeix de Colomines

Colomines, amb Mas, en una imatge d\'arxiu

La Universitat Oberta de Catalunya, UOC, ha prescindit d'Agustí Colomines com a director dels Estudis d'Arts i Humanitats, càrrec que ha ostentat durant vuit mesos, i pel qual va ser nomenat l'octubre del 2010. Prèviament, i des de la seva creació l'any 2009, va dirigir l'Institut d'Estudis Nacionals i Identitaris de la mateixa universitat.

Colomines, que dirigeix la Fundació Catalanista i Demòcrata (Catdem) vinculada a CDC, ha afirmat a e-notícies que "no puc donar una versió oficial". "És una qüestió personal. Sóc professor titulat de la Universitat de Barcelona i he acabat la meva relació amb la UOC", ha afegit.

Per la seva banda, fonts oficials de la UOC han explicat que "ja no forma part" de l'equip de la universitat però no han volgut especificar els motius pels quals han prescindit de Colomines, que sí segueix vinculat a la UB.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Isabel, Barcelona, 21/10/2011 - 09:50

Segurament és per un tema polític sectari, pq el sr. Colomines és un professor de solvència contrastada, honest i pencaire... Fet que no acompanya a l'estil dels malbaratadors del tripartit

#3.1 joan, esplugues, 21/10/2011 - 10:19

potser és tema polític, però a l'escola Isabel de Villena, sempre feia política a classe, i a més no precissament de centre dreta. Així es podria fer un símil de la seva imatge: tinc uns principis, però si no li agraden, els canvio.

#2 pepito, barcelona, 20/10/2011 - 23:47

si es profesor titular de la universidad de barcelona, ya tiene un sueldo publico más de de la fundación esa de los desvios del Millet. más ajguna consultoria que habrá por ahi,Asi que me parece muy bien que se le corte otro sueldo publico. a estos de ciulandia les gusta cobrar de todos lados.

#1 kimet, bcn, 20/10/2011 - 22:25

Es evident el perque, la Rectora es del tripartit i segons qui no interessen per molt de prestigi que tinguin.

#1.1 adam, barcelona, 20/10/2011 - 22:52

I si busquéssis un tòpic menys suat per justificar-ho? En podries trobar tants en aquest cas...! També podries imaginar... però no, els de ciu no imagineu ni la forma de no perjudicar les persones quan "feu els deures" ni quan heu de crear llocs de treball.

#1.2 jajajjaaaaaa, barcelona, 21/10/2011 - 09:47

Kimet que deu d´esser de "la chabola ruinosa del soberanismo de fin de semana" todavia no se ha enterado que hace un año que manda Mas, y si pasa eso es porque él lo permite.....ademas esa fundacion ya le cambiaron el nombre por lo de Millet,, habra desaparecido dinerito?