Publicitat
Cultura · 23 d'Octubre de 2009. 15:39h.

La Yasmine Reza de Catalunya

Rahola escriurà un llibre sobre Mas com el de l'autora francesa sobre Sarkozy

La Yasmine Reza de Catalunya

Pilar Rahola i Artur Mas, dijous passat a la Trias Fargas, parlant amb Antoni Vives

L'editorial RBA ha encarregat a Pilar Rahola un llibre sobre Artur Mas com el que va fer l'escriptora francesa Yasmine Reza sobre Nicolas Sarkozy abans de les eleccions presidencials franceses. Rahola té intenció de seguir Mas fins al proper mes de gener. La periodista i escriptora es va estrenar precisament dijous passat en l'acte de lliurament del premi XIIIè Premi Ramon Trias Fargas d'Assaig Polític, que coincidia amb el vintè aniversari de la mort de la personalitat que dóna nom a la fundació de CDC, ara en plena polèmica.

Reza, en efecte, va publicar 'L'Alba, la tarda o la nit', relat escrit en primera persona sobre el que va veure i va escoltar durant els 18 mesos durant els quals es va convertir en l'ombra de Sarkozy, que en aquells moments era només candidat a la presidència de la República francesa. Reza defensava que Sarkozy havia tingut una infància infeliç que va haver d'abandonar massa aviat. 

Yasmine Reza, nascuda el 1959, és dramaturga i novel·lista francesa. Els seus textos han estat traduïts a 35 idiomes. La seva obra Art ha estat en cartell durant anys a totes les capitals on s'ha estrenat, com ara a Londres (cinc anys) i Nova York (dos anys). És la primera dona no britànica que va obtenir el premi a la millor comèdia.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Es que Rahola también es convergente, BCN, 02/11/2009 - 15:37

Pues claro que te gustan los artículos de Rahola, si es que Rahola ha cobrado de Convergència desde hace décadas a través de la Fundació Acta. La Rahola es otra convergente

#29 marià, Cornellà, 28/10/2009 - 22:31

Dos grans, cara a cara. Soc convergent i m´agraden els articles de la Rahola. Crec que pot ser un gran llibre.

#28 Pietat, B., 28/10/2009 - 13:31

Senyora Pilar: m´encanta.

#27 Pietat, Barcelona, 28/10/2009 - 13:31

Senyora Rahola: M´ENCANTA.

#26 Ramon, Espluga, 27/10/2009 - 21:43

Pilar he lleixit axo del llibre. Soc un home gran, i el meu net m´ensenia a escriure a l´ordinador. Et vui recomená el llibre de discursos del Churchill. Et lleixexo molt i penso que ets molt llesta, i et pot aná be pel llibre del artur. Endavant