Publicitat
Cultura · 6 de Juny de 2009. 12:09h.

L'actor de Kill Bill podria haver mort per una "masturbarció"

La policia tailandesa parla d"accident de masturbació" en la mort de David Carradine

L'actor de Kill Bill podria haver mort per una "masturbarció"

Carradine, a Kill Bill

L'actor nord-americà David Carradine, famós per la sèrie de televisió Kung Fu i pels films Kill Bill de Quentin Tarantino, podria haver mort a conseqüència d'un acte masturbatori, segons la policia tailandesa.

Carradine va ser trobat mort penjat d'una corda dijous passat en una habitació d'hotel de Bangkok. "Una corda estava lligada al voltant del seu coll i una altra al seu òrgan sexual, i les dues estaven lligades juntes i penjades d'un penjador", indica la policia.

El general Worapong Siewpreecha, de la policia metropolitana de Bangkok, considera que "en aquestes circumstàncies no podem estar segurs que hagi comès un suïcidi, sinó que hauria pogut morir d'un accident de masturbació".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Drolmi, Tsan Pol, 07/06/2009 - 22:41

De jove ja li demanava al MAESTRO, en elmonestir budista, si per fer-se una palla hi veuria borrós.
El MAESTRO li donava la prova de la seva cegesa indefinida.

#10 Espartac, Barcelona, 07/06/2009 - 17:54

Carai, com se l'havia de cascar el tio! Aquest és perquè encara no sabia que a Catalunya ens la casquen des de Madrid i encara que t'ofeguen amb la corda al coll la polla, ni tocar-la!!!!!! això sí, pel cul el que vulguis.

#9 vicent, hospi, 07/06/2009 - 14:39

Gran Notícia.
Déu meu quina merda de periodisme

#8 Joan, Barceloneta, 07/06/2009 - 14:33

A qualsevol llibre de medicina forense es trobaran fotos de l'anomenat "autoerotisme hipoxic" que ha costat la vida a tanta gent. Totes les practiques de bondage depenen de tenir un dispositiu per deslligar-se en un moment critic,que pot fallar

#7 Juanito, Barcelona, 07/06/2009 - 13:47

El único accidente en un acto de masturbación es que, por la edad del accidentado, no culminase el acto, pero tampoco hay para suicidarse, todo es cuestión de paciencia.