Publicitat
Cultura · 18 de Novembre de 2009. 13:12h.

Les galetes de Macià

"Les postres dels cracks catalans"

Les galetes de Macià

Les galetes 'Crackànies'

La Xarxa d'establiments amb consciència nacional (Xecna) ha posat al mercat les galetes de Francesc Macià sota el nom de 'Crackànies' i vol que es converteixi en "les postres dels cracks catalans".

La Xecna promociona productes que "serviran per a ajudar, en aquests moments de sequera de l'esperit, a recuperar els nostres signes d'identitat i a enfortir-nos com a Catalans compromesos".

D'altra banda, aquesta xarxa assenyala que, "als inicis del segle XXI, és prou sabut que estem vivint en un món globalitzat, sense fronteres, i encara que sembli una paradoxa, dins d'aquest món globalitzat, les identitats nacionals es potencien. A Catalunya aquest reforçament també s'està produint, hi ha un corrent profund que emergirà quan es donin les condicions necessàries".

Aquesta xarxa també comercialitza productes com la 'Coca Cola catalana-cola lliure' o el 'Desperta Ferro',- i el 'Whisky Jaume I-El nostre Rei', "el primer whisky de la història etiquetat en català".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Joan, Bcn, 19/11/2009 - 09:12

Vaya, vaya.... que cracks del marketing estos del Xecna, riete de la Disney. Eso de la marea nacionalista que se levantara y Junto a Jaume I reencarnado echara a los españoles y aqui solo quedaran los vredaderos catalanes... ufff JXXX que tropa

#8 pep, BCN, 18/11/2009 - 21:01

Fantastic una idea brutal, necesitam mes productes d'aquestes caracteristiques es una gran idea empresarial

#7 Ricard, Girona, 18/11/2009 - 20:03

xominades

#6 Toni, Vilafranca del Penedès, 18/11/2009 - 18:53

I això ja respecta el dret de propietat intel·lectual de les catànies de Vilafranca? Perquè el nom pot portar a confusions.

Jo, em quedo amb les catànies!

#5 Alcampelló, Barcelona, 18/11/2009 - 17:27

Las tiendas Xecna ponen al descubierto el meollo del catalanismo político, el corazón que abriga la pasión inflamada por la identidad nacional, el piñol que contiene la semilla que propaga el separatismo: EL AFÁN POR LA PELA.