Publicitat
Cultura · 22 de Juny de 2011. 20:02h.

L'escriptor de CiU

Antoni Vives rep el 40è premi Crexells de novel.la pel llibre 'El somni de Farringdon Road'

L'escriptor de CiU

Antoni Vives, en una imatge d'arxiu

Antoni Vives, que serà el tercer tinent d'alcalde de l'equip de Govern de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, encapçalat per Xavier Trias, ha estat guardonat amb un premi literari.

Vives és el guanyador del Premi Crexells 2011, que atorga l'Ateneu Barcelonès a la millor novel·la en català publicada durant el 2010, per la seva obra El somni de Farringdon Road (La Magrana), una epopeia de la Guerra Civil.

El regidor ha estat triat per un jurat compost per  Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla Arxé, secretari, i Lluís Reales, president. Les novel·les "La Pastoral catalana" de Julià de Jòdar i "Un dia tranquil" de Ponç Puigdevall han estat proclamades finalistes.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Beto, Barcelona, 23/06/2011 - 13:33

El felicito.Es un llibre fabulos , ben escrit amb el català que es parala en els indrets on transcorra l'acció i te una visió molt bona de la guerra Civil.
Jo ja el vaig felicitar personalment quan l'Havia llegit.A mes de bona persona i de pol·litic discret i eficaç es un molt bon escriptor

#1 Joan, Ciutat Vella, 23/06/2011 - 08:16

És fidel al seu país, té les idees clares, va per feina, dóna la cara quan cal, s'arremanga quan convé, no defuig responsabilitats, es posa al mig del fang si se'l necessita i a sobre, escriu i escriu molt bé. Felicitats Antoni Vives!!!