Publicitat
Cultura · 6 de Setembre de 2009. 19:17h.

L'himne "no oficial" del Barça

Coldplay parla de "tornada catalana" i diu que "el FC Barcelona ha adoptat la cançó 'Viva La Vida'"

L'himne "no oficial" del Barça

Coldplay

Coldplay, el quartet britànic que lidera Chrirs Martin, assegura en el seu bloc que "el FC Barcelona ha adoptat la cançó Viva La Vida com l'himne no oficial". En la entrada titulada la "tornada catalana", el grup britànic fa referència a que "el FC Barcelona, l'equip de futbol que impressiona el món quan juga, ha adoptat a Viva La Vida com el seu himne no oficial" y afegeix, en referència al concert que van fer a la capital catalana que "molta de la gent" que va anar al concert "ja està acostumada a cantar en veu alta el 'woah-oh-woah-oh-oh' de la tornada durant els partits".

Aquesta cançó ha sonat en alguns escalfament previs als partits que han portat a l'equip de Pep Guardiola a conquerir les cinc copes durant aquest any. Un exemple és l'anada de vuitens de Lliga de Campions davant l'Olimpique de Lió al Camp Nou, quan Viva La Vida no va parar de sonar durant els 30 minuts previs al partit. El dia següent Xavi va explicar que aquest tema els "motiva i els dóna sort".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Toni, Bcn, 07/09/2009 - 14:59

L'Alan de Barcelona és un guiri de xancleta, paella i bermudes que freqüenta locals chics de cabrones i boludos.

#7 Alan, Barcelona, 07/09/2009 - 08:37

bueno el barsa usa el castellano. han adoptado una cancion con titulo en castellano. que bien!! seguro es idea de laporta que de cara a los borregos es un cataliban furibundo pero no retira a su equipo de la liga española....ja jaja so paletos

#6 Joan T., Barcelona, 07/09/2009 - 08:21

Xevi: o del final de la "Foreigner suite" de Cat Stevens dels anys 70

#5 Toni, Bellaterra, 07/09/2009 - 03:20

Meliq, és Viva la vida, ja que aquest és el títol original (fins i tot, en l'edició anglesa), de la mateixa manera que parlem d'altres cançons com Life in Technicolor, Lost! o Lovers in Japan.

#4 xevi, Manresa, 07/09/2009 - 02:32

Tot aixó fa pena!!!!

L'himne del Barça es un i prou!

A més aquest grup "COLDGAY" es un grup que fa versions o fa directament plagis.
"VIVA LA VIDA" es un plagi d'una cançó del guitarrista JOE SATRIANI. La cançó es "IF I COULD FLY" del 2004.