Cultura · 6 d'Octubre de 2008. 16:58h.

L'home del teatre català

La productora Focus, de Daniel Martínez, ja gestiona quatre sales a Barcelona

L'home del teatre català

Daniel Martínez, amb Jordi Hereu, José Montilla i Joan Manuel Tresserras

El president de la productora Focus, Daniel Martínez, és un dels homes que -des del sector privat- ha fet més pel teatre català. Martínez va inaugurar divendres el nou Teatre Goya amb l'assistència del president de la Generalitat, José Montilla; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; i el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras. A més de gestionar el Romea, el Villarroel, el Goya i el Condal a Barcelona Focus produeix una desena de produccions pròpies cada any i té des de fa uns anys delegació a Madrid. En aquests moments s'ha endinsat també en el terreny de l'audiovisual. Aquest estiu, després de guanyar un concurs públic, Focus va produir l'espectacle inaugural de l'Expo de Saragossa, sota direcció de Calixto Bieito.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Lo Gaiter, Barcelona, 06/10/2008 - 23:30

El que és ara vicepresident de Focus, Xavier Marcé, era abans el que va pagar el 50% del Teatre Goya quan estava a la conselleria de cultura amb el PSC. Aixó només té una paraula.

#5 Ramon, Barcelona, 06/10/2008 - 23:27

Doncs una de tres, o perquè és una tòtila sense remei, o perquè té la cua de palla, o la que em temo, que sigui una tòtila sense remei i amb la cua de palla. El PSC és l'enemic. Però jo no sé si Convergència és gaire l'instrument per vèncer-lo.

#4 Patrici, Barcelona de Dol, 06/10/2008 - 22:40

Per què ningú explica els vincles que té el Daniel Martínez amb el PSOE-PSC? CiU denuncia tota la "m" que surt de les clavegures municipals!!!! Quina por tens CiU? Trias perquè no demanes investigar aquest i d'altres endolls??

#3 Pere, Barcelona, 06/10/2008 - 19:44

Fins i tot el Jordi Coca ja que reconeix la tasca feta per Focus. Una empresa que si no existís s'hauria d'inventar.

#2 Ramon, Barcelona, 06/10/2008 - 18:21

Ara els lerrouxistes ja no parlen tant de teatre com en parlaven vint anys enrere. Senyal que el teatre ja ha cedit, senyal que ja està gairebé del tot castellanitzat.