Cultura · 28 d'Agost de 2010. 16:53h.

Lipdub per l independència

Volen "omplir la Plaça Major de Vic" de gent amb "senyeres i estelades" amb 'La Flama 'del grup Obrint Pas

Lipdub per l independència

Cartell de l'acte

Un col·lectiu de la comarca d'Osona ha iniciat un procés per realitzar un lipdub per la independència, un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular; que se celebrarà el proper 17 d'octubre a Vic.

L'organització del lipdub "és totalment transversal, formada per membres de diferents sensibilitats i oberta a qualsevol que hi vulgui participar" i tenen com a objectiu "donar suport a la causa de la independència de Catalunya, i per l’altra batre el rècord mundial de participació en un lipdub".

Per assolir aquest objectiu volen "omplir la Plaça Major de Vic" de gent amb "senyeres i estelades" amb la cançó 'La Flama 'del grup Obrint Pas.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Joan, Terrassa, 29/10/2010 - 19:25

Doncs ja està disponible! Genial!
http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8

#8 Carles, Barcelona, 29/08/2010 - 03:07

Festes per coses mes tontes s en han fet i ningu hi ha dit res. Alguna cosa preocupa als espanyolistes.

#7 Jordi, Barcelona, 29/08/2010 - 03:06

La rucada es perdre el temps amb commentaris per tal de malmetre el sentiment independentista. Si tant poc us preocupa, per q hi perdeu el temps amb aquests commentaris??? Si hi ha gent q hi vol fer una festa, que hi ha de dolent???

#6 aldebert, gratallops de dalt, 29/08/2010 - 02:13

Ui, sí, després de llegir els vostres comentaris hem reflexionat i us donem la raó: QUINA COLL-NADA QUE VOLÍEM FER. Tranquils, ens heu convençut i en farem un amb el CARA (y culo) AL SOL, a la plaça sant Jaime (y cierra espania)

#5 pardalet, Barcelona, 29/08/2010 - 02:05

És divertit treure al carrer la independència amb un LipDub, no hem d'amagar-la. - I és de pixar-se de riure com es posen de nerviosos i rabiüts els merdanyols quan veuen actes independentistes amb normalitat ciutadana...