Publicitat
Cultura · 16 d'Abril de 2011. 20:09h.

Llach denuncia els "fatxes" del PP valencià

L'Ajuntament de València no ha donat permís per instal·lar un escenari

El cantautor Lluís Llach ha decidit tornar per un dia als escenaris, dels quals es va retirar fa quatre anys, davant de la situació excepcional, denuncia, que pateix la llibertat d'expressió i la llengua catalana pel tancament de TV3. Canta des de dalt d'un camió perquè l'Ajuntament de València no ha donat permís per instal·lar un escenari.

Milers de persones, moltes arribades amb autocars des de Catalunya, han estat un clam a favor de les emissions de TV3 al País Valencià després que el govern de Francisco Camps les suprimís fa uns mesos.

La multitud s'ha aplegat a les torres de Quart, les restes de l'antiga muralla medieval que protegia la ciutat, amb banderes quadribarrades, ja siguin valencianes o catalanes, i amb moltes ganes de marxar a favor de la llibertat d'expressió i la llengua catalana i en contra de la censura.

Representants polítics catalans, com Joan Ridao, d'Esquerra Republicana, o Uriel Bertran, de Solidaritat, han assistit a la marxa.

Llach canta des de dalt d'un camió perquè les autoritats valencianes no han donat permís per insta·lar un escenari
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#57 Arnau, Vic, 26/04/2011 - 17:54

Clar com no pensem igual som Fatxes, molt intel.ligent, en Lluis com sempre.

#56 David, Barcelona, 21/04/2011 - 14:30

Sr. Llach, si no pensen com vostè ja els hi diu "fatxes"? S'ha tornat vostè del "pensament únic" o només continua follant-se a nens de 16 anys?

#55 Una española, España, 19/04/2011 - 23:40

Madre mía, qué bajo han caído. Ir en peregrinación a Valencia. Pobre Cataluña... terminará siendo un pedregal.

#54 Francesc, Barcelona, 19/04/2011 - 11:16

Fran, de valencians un fotimer n'hi havia. La majoria, eren.

#53 Fran, Llinars, 19/04/2011 - 03:46

Tota una provocacio del pancatalanisme caspos al presentar-se a una terra com uns pirates, a la que la representacio del catalanisme es nul-la i majoritariament amb votat al PP.Almenys es reconeix que han anat autocars,com sempre,per omplir.De valencians de veritat ben pocs.