Publicitat
Cultura · 11 de Novembre de 2013. 11:46h.

Llach tracta Pere Navarro de "còmplice necessari" de Rajoy

Qualifica de "disbarat semàntic" que el PSOE estigui en contra del dret a l’autodeterminació

Llach tracta Pere Navarro de "còmplice necessari" de Rajoy

Llach, en una foto d'arxiu

El cantautor Lluís Llach ha acusat el primer secretari del PSC, Pere Navarro de "convertir-se en "còmplice necessari" de Rajoy per "l'aniquilació del procés". Tot i això, en una entrevista a El món a RAC1, ha expressat que "això està bé perquè tots ens redefinim, i així sabem on estem tots".

Llach, ha qualificat d'"absurd" que "ahir el PSOE es postulés una altra vegada amb un radicalisme d'esquerres, quan es parla de la moderació" i, en aquest sentit, considera un "disbarat semàntic" que "un partit d'esquerres -com el PSOE-, sigui del país que sigui, estigui en contra del dret de l'autodeterminació".

Per tot això, el cantautor ha manifestat que "aquest cap de setmana ha estat transcendent perquè a partir d'aquí hi haurà coses que s'hauran de definir per força".

"Rajoy -ha assenyalat- ens va dir que un acte de sobirania com és el poder votar o tenir el dret a la consulta és contrari al diàleg. Encara no s'ha explicitat al Congrés, però ara ja sabem oficialment que no hi ha diàleg".

Finalment, Lluís Llach, en el desè aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol, ha assegurat que "és un dia molt especial, ple de contradiccions".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Casper, Bcn, 11/11/2013 - 23:08

Que Estacazo te daba en el cogote para aplicarte la Ley Wert y aprendas que el derecho de la mayoría prevalece sobre el de la minoría, y los españoles no queremos la secesión de nada.

#12 Eva G, Fort Pienc, Barcelona (España), 11/11/2013 - 20:15

Repito el comentario que envié hace una semana: ¿Pero este señor no se había retirado?

#11 calu, livorno, 11/11/2013 - 16:39

Tens tota la rao, Lluís.

#10 kelly, bcn, 11/11/2013 - 16:19

Y yo a el lo llamo aburridddddoooooo y soporiiiifero...

#9 luis, Barcelona, 11/11/2013 - 15:20

Lluis Lach si hs plau tornar a cantar. Gràcies a la teva música he vençut l'insomni.