Publicitat
Cultura · 30 d'Octubre de 2008. 15:38h.

Lloret emula Orson Welles

Simulen l'aterratge d'un plat volador amb motiu del 70 aniversari de 'La Guerra dels Mons'

Lloret emula Orson Welles

Orson Wells

La ràdio de Lloret de Mar ha volgut sumar-se a la commemoració del 70è aniversari de la retransmissió radiofònica de la "Guerra dels mons" d'Orson Welles i amb un simulacre en l’àmbit local, amb la col·laboració del cineclub Adler. Orson Wells dirigia el programa "Mercury Theater on the air", que es dedicava a retransmetre novel·les a través de la ràdio.

L’anècdota és que el 30 d’octubre de 1938 Wells, coincidint amb la festivitat de Halloween, va escollir "La Guerra dels mons" de H.G.Wells, que explicava la invasió dels extraterrestres a La Terra. Orson Wells la va adaptar als temps contemporanis i això va generar molt d'enrenou. 

Com a homenatge a la retransmissió d'Orson Wells, Nova Ràdio Lloret ha volgut fer un simulacre en l’àmbit local. Per aquest motiu, "a les 10 del matí els hem anunciat que havien succeït uns fets estranys i al llarg de la següent hora hem donat a entendre que un plat volador havia aterrat en aigües lloretenques".

Ràdio Lloret espera "que els hagi agradat la nostra contribució a la commemoració dels 70 anys de la retransmissió d'Orson Wells de la Guerra dels móns i insistim en què les informacions que hem estat donant al llarg de la darrera hora sobre uns incidents al passeig eren ficticis. NRLL, amb la col·laboració del cineclub Adler, d’aquesta manera ha volgut retre homenatge a l’emissió original d’ara fa 70 anys del mític Orson Wells".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat