Cultura · 7 de Juliol de 2017. 09:45h.

Lluís Puig: “m’encanta ballar sardanes”

“I quan vaig al Priorat i a les Terres de l’Ebre ballo jotes”

Lluís Puig: “m’encanta ballar sardanes”

El nou conseller de Cultura, Lluís Puig, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha reivindicat la seva passió per la sardana i ha deixat clar que no li molesta ser conegut com el conseller sardanista. “És un plaer i un honor parlar de la sarda. M’encanta ballar sardanes”.

En aquest sentit, ha explicat que “m’agrada la dança, havia ballat molt de jove, no sempre he tingut l’edat que tinc ara i és un dels àmbits que m’agrada molt”. Puig ha recordat que de jove va obtenir el Premi Nacional de la Dansa. “El Santi Vila en aquest any i mig ha ballat més sardanes que jo i no passarà a la història per ser el conseller sardanista”.

“I quan vaig al Priorat i a les Terres de l’Ebre ballo jotes, també”, ha assenyalat. D’altra banda, ha reconegut que “entenc Baiget. Tots tenim moments de feblesa o que reflexionem en veu alta”.  "A ningú no li ha agradat el cessament de Baiget, però no crec que tingui més repercussió dins el partit”, ha sentenciat.

11 Comentaris

Publicitat
#10 Alejandro, Barcelona, 07/07/2017 - 13:18

Y en Andalucía, sevillanas, medias granaínas, cachuchas, y en Galicia Muñeiras. Un ciudadano del mundo, vaya. ¡¡Anda qué!!

#9 lepero, barcelona, 07/07/2017 - 12:44

Ahora que los bomberos pueden hacer tanto por el país, a éste le da po desertar de la profesión y culturalizarnos, con las sardanas, el folklore, y cosas así.

#8 lepero, barcelona, 07/07/2017 - 12:44

Ahora que los bomberos pueden hacer tanto por el país, a éste le da po desertar de la profesión y culturalizarnos, con las sardanas, el folklore, y cosas así.

#7 Larry, Hospitalet de Llobregat, 07/07/2017 - 12:14

Debería tener momentos más que de debilidad de cordura. O si no momentos ascetas, dado el presupuesto para las personas que son privadas de patrimonio - con sus prestaciones y las que son privadas de libertad - con sus prestaciones. ¿O todos el día 23 de abril se irán de rositas: comercilizarlas, regalarlas, ...?

#6 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 07/07/2017 - 11:33

Aqui hay nivel.