Cultura · 12 de Maig de 2009. 10:03h.

"L'odi al català és perquè el Barça ho guanya tot"

Isabel-Clara Simó creu que "això ni la cabra de la Legión ho pot consentir. P... catalans!"

"L'odi al català és perquè el Barça ho guanya tot"

Isabel-Clara Simó

L'escriptora Isabel-Clara Simó ha conclòs, en un article d'opinió a l'Avui, que els èxits del Barça són la causa de l'ofensiva, des d'alguns sectors de l'Estat contra, contra la llei d'Educació. "Què té l'ensenyament català que provoca que l'Armada Invencible es posi en marxa? Doncs que és, només en part, en català, i això, que ha funcionat força bé els darrers trenta anys, és una ofensa, contra La llengua de debò (amb article amb majúscula, perquè de llengua, com de divinitat, només n'hi ha una)".

"I per què tot de sobte revifa l'odi a la llengua catalana? Fàcil: perquè el Barça ho guanya tot, I això ni la cabra de la Legión ho pot consentir. P... catalans!", escriu Simó, que també recorda que "em roben 3.000 euros cada any, a mi i a cada ciutadà català, inclosos els castellanoparlants, per tapar els forats que ha obert la seva inèpcia".

Publicitat
Publicitat

90 Comentaris

Publicitat
#90 Saprissa, Sants, 16/05/2009 - 13:51

Ho sento Isabel,sóc perico i català i el Bar$a com si es campió intergalàctic

#89 cuc, Barcelona, 13/05/2009 - 12:14

Nomès em falta sentir això, baja intelectuals que tenim, sento vergonya, de viure un un pais que vol establir el pensament únic, tots em de ser del p... barça per ser bons catalans??, ja n'hi ha prou de fanatismes.

#88 Hayek, Barcelona, 13/05/2009 - 12:12

Per respecte als sobiranistes i independentistes seriossos, sra. Clara Simó millor no digui aquestes coses. Tanta gent esforçant-se en argumentar i debatre i ve una hooloigan com vosté a dir bajanades. Millor continui cobrant subvencions en silenci.

#87 Joan, Baix Llobregat, 13/05/2009 - 09:45

Estàs tu per parlar gaire de futur, jua, jua, jua, quan tens el teu partit fent-se miquetes gràcies a la gran competència, lleialtat i coherència dels seus integrants, gent com el tal Domingo, que plega però que conserva la cadira (i el sou).

#86 Kropotkin, Vic, 13/05/2009 - 08:03

Jua, jua, jua,... Y esta es una de las mas altas representantes de la intelectualidad nazionanista. Jua, jua, jua,... Menudo futuro le aguarda a Cataluña con individuos asi... Jua, jua, jua,...