Publicitat
Cultura · 9 de Novembre de 2010. 09:15h.

Loquillo critica que l'acusin de "fatxa"

"Haurien de llegir història, perquè s'ha venut als nois que els espanyols van envair Catalunya"

Loquillo critica que l'acusin de "fatxa"

Loquillo

El cantant Loquillo ha lamentat, en una entrevista a la revista Época que recull La Voz Libre, que "a Espanya, actualment, tot aquell que manifesti el seu desacord és un fatxa. Si vius a Catalunya i no estàs per la tasca de la martingala, ets un fatxa . I anticatalà ja és tot aquell que viu a Espanya ".

"Haurien de llegir història, perquè s'ha venut als nois que els espanyols van envair Catalunya. I sembla que a Catalunya mai va haver-hi franquistes, ni el Tercio de Montserrat, ni aquestes imatges de braços alçats". També va deixar clar que el 28-N no anirà a votar perquè "no votaré un partit perquè administri el meu vot un altre".

Per Loquillo "mereixen una temporada a l'infern tots. El 51% de la població, entre la qual m'incloc, no vam votar l'Estatut. No vam anar a votar. Això hauria de fer pensar la classe política. Com estem tan lluny de l'electorat? Els importa una merda. Ells a la seva".
 
"De la meva generació ha marxat tothom. En un sopar, crec que Loles León va dir: 'A mi em va fer fora Pujol de Barcelona'. Va sortir el meu company Sabino Méndez i va dir: 'Nosaltres vam resistir a Pujol, ens ha fet fora el Tripartit'. Les bandes més importants de Barcelona d'aquella època vam marxar totes. Els polítics tenen clar que cultura catalana és la que es fa en català. Punt. Això et diuen", conclouen.
 
"Això petarà un dia. Però mentrestant t'has carregat una generació. El nacionalisme ara mateix a Catalunya és un negoci molt rendible. A mi em sap molt de greu que un sentiment que pot ser molt digne, respectable, de ciutadà que vol els seus símbols i tradicions, s'hagi convertit en el xollo de vida de molta gent. És comercialitzar un sentiment molt íntim. A Catalunya s'ha creat el funcionariat cultural", lamenta.
 
També critica que els polítics catalans "són capaços de governar amb el 20% dels vots. És el primer que ha de canviar. Un home, un vot. Una dona, un vot. Per què el meu vot val la meitat que el d'un que viu a Vic? Els partits polítics viuen encara de ideologies polítiques del segle XIX".

Publicitat
Publicitat

223 Comentaris

Publicitat
#222 Papitu, Barcelona, 11/06/2012 - 14:20

Ara és Loquillo troglodita.

#221 Papitu, Barcelona (Catalunya), 11/06/2012 - 14:16

Va començar amb Loquillo y los trogloditas i ha evolucionat a Loquillo el troglodita.

#220 Josep (Papitu), Barcelona, 11/06/2012 - 14:13

Va començar amb Loquillo y los trogloditas i ha evolucionat cap a Loquillo el troglodita.

#219 Josep, Barcelona, 11/06/2012 - 13:24

Despres de viere a casa nostra.Hem de veure axos ? Tinc un disc d´aquest senyor (?) i ha anat a la dexalla:quan he vist lo guapo que está saludant al sol.

#218 Josep, Barcelona, 11/06/2012 - 13:17

Tenia un CD d´aquest individu i l´he tirat a la bassa,sentir-lo,ja no m´agrada.Ha menjat i viscut a Barna,i veien la foto,quadran-se vestit de falangista,és d´una inmoraritat inperdonable.Ho sento per ell,pot ser creu que axís fara més conserts per espanya.

#218.1 toni, reus, 09/07/2012 - 20:39

jejejeje,bendita ignorancia josep,a lo mejor la imagen suya vestido de falangista es de una pelicula en la ke tuvo un pekeño papel??antes de hacer critica hay ke saber lo ke se critica campeon,LARGA VIDA AL LOCO!! SALUD Y R