Publicitat
Cultura · 30 d'Abril de 2014. 12:35h.

Loquillo està "molt emprenyat" amb l'ABC

Nega haver dit que els partidaris de la consulta siguin nazis: "no faré una puta entrevista més"

Loquillo està "molt emprenyat" amb l'ABC

Loquillo

El cantant Loquillo, en declaracions a El món a RAC1, s'ha mostrat "molt emprenyat” i ha desmentit el titular de l’ABC, atès que “és impossible que jo hagi dit això”. En aquest sentit, ha deixat clar que els que estan a favor d’anar a votar per la consulta “no” són uns nazis.
 
“Si ho hagués dit, faries bé de fer-me fora de l’estudi”, ha indicat, a més de remarcar que "estic molt emprenyat, molt”. "Vaig respondre que l’agressió a Navarro i al polític que sigui no és un agressió d’una ideologia a una altra, és una agressió nazi. I ja pot ser el polític que sigui. Qualsevol persecució d’un polític escollit democràticament pels ciutadans és un fet que s’ha de denunciar”, ha explicat.
 
“Jo el que estic és al·lucinat, és que si al final no podem parlar, dir el que pensem... Ja li he dit al meu mànager: ‘no faré una puta entrevista més’. Al final estàs acollonit perquè et poden posar les coses a un altre lloc. Estic molt al·lucinat. Qualsevol que em coneix: com puc dir jo això? És que és impossible! Per això et dic que estic flipat i al·lucinat”, ha afegit.
 
“Jo puc ser molt crític però jo no puc dir això, és inviable. La meva família va lluitar a la Batalla de l’Ebre, no fotem! Fins aquí arribem”. “Estàs en un foc creuat. Quan vas a Madrid has d’explicar que les coses no són com semblen o com s’expliquen. I quan arribes a Catalunya et diuen que tu formes part de la ‘no sé qué’ mediàtica”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 Alvar, Bcn Española, 05/05/2014 - 08:45

La diferencia entre Loquillo y el resto de musicos catalanes esta en que el Gran Jose Maria LOQUILLO no necesita del ALPISTE que reparte a granel la Generalisima de Catalunya.

#19 Boixet noi, Granollers, 01/05/2014 - 11:43

Està molt emprenyat? Doncs que es compri un camió!

#18 Esfúmate, Barcelona, 01/05/2014 - 09:42

Loquillo no hables más con Basté que te coge el síndrome de Estocolmo y haces el penas.

#17 Als morros, Badalona, 01/05/2014 - 01:56

L'ABC li ha donat als morros amb un enregistrament que demostra que SÍ ho va dir:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4188516/20140430/laudio-labc-confirma-loquillo-comparava-situacio-catalunya-nazisme.html

#16 Gerard, Barna, 01/05/2014 - 00:25

Doncs sí, "quien con niños se acuesta...".I el Loquillo ja feia temps que coquetejava amb mitjans de la dreta i la ultra-dreta. Només era qüestió de temps que acabes mullat i pixat.