Cultura · 27 d'Octubre de 2008. 10:57h.

Loquillo també odia Barcelona

"Som molts els barcelonins que estem tips de la situació que viu la ciutat"

Loquillo també odia Barcelona

Loquillo

El cantant Loquillo s'ha 'adherit' al lema del llibre 'Odio Barcelona' en considerar que "som molts els barcelonins que, igual que l'editora Ana Pareja, estem tips de la situació que viu la ciutat, del pensament segrestat, del silenci de les ments crítiques, de l'especulació urbanística, de la reconstrucció de Barcelona a favor de turistes, que s'esborrin les nostres senyes d'identitat, de la cultura dissenyada en els despatxos de l'ajuntament, de ser la botiga del món, de perroflautas tocant els bongos, de ciclistes que es creuen superiors i ocupen les nostres voreres, de festivals subvencionats davant el tancament de locals de música en viu, de parcs de ciment sense ni un trist arbre, de fanals impossibles, de dissenyadors il.luminats, d'eslògans penjants... de per què hem de ser tots progres".

"Però, mira per on, després d'haver-me decidit pel camí de l'exili voluntari, després de l'adveniment del tripartit, com diu el meu amic Sabino Méndez, autor de la música del text que encapçala l'article, apareix un manuscrit de resistència ciutadana que ens fa tornar l'esperança que no tot està perdut, que encara existeix un maquis urbà. Odio Barcelona, editat per Melusina, és un crit de subversió". "Parafrasejant Ortega, no és això, senyor Hereu, no és això", conclou Loquillo.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 David, Barna, 11/06/2009 - 00:09

Mira que hay cabestros haciendo comentarios. A los que dicen que Loquillo os odia: incorrecto, odia a los políticos.
Se os ve el plumero: como no piensa como vosotros, pues que se largue de aquí. Jajaja, fascistas.Teneis el corazón lleno de odio y rencor

#44 joan, barcelona, 28/10/2008 - 12:26

si sobretot amb alcaldes com clos i hereu que tu lis llepavas el cul quand et sonvencinaven.au quedat a donosti que igual no etconeixen be i replegaues alguna subvencio.

#43 Ramon, Barcelona, 28/10/2008 - 11:13

Aquest noi és incoherent. Al seu barri n'hi diu Clot i només Clot. Si tant li agrada el castellà, si tant defensa el bilingüisme, hauria d'alternar Clot amb Burejo.

#42 joan, barna, 28/10/2008 - 09:45

Regresa, Loquillol. En esta petarda y progre ciudad hacemos falta todos los que deseamos que la SINIESTRONA insaciable y endoigámica se vaya de una puñetera vez a ganarse el pan con el sudor de su frente.

#41 Maria, Barcelona, 28/10/2008 - 09:38

Aquest xarna ara te raó, Barcelona està del tot perduda, bruta, quinquis, etc. .Però s'oblida de tots els anys en que anava de bracet amb els sociates i els hi feia la pilota. Tal vegada no et van donar el que volies?No ens fas cap falta. Ets un ressenti