Cultura · 17 de Març de 2014. 08:23h.

Loquillo votarà no

"Les bogeries col·lectives són perilloses"

Loquillo votarà no

Loquillo

El cantant José María Sanz, més conegut com Loquillo, adverteix que el nacionalisme català és una “bogeria col·lectiva” i manifesta que “les bogeries col·lectives són perilloses, molt perilloses”.

L’artista, en una entrevista al programa Viajando con Chester de Cuatro considera que les reivindicacions que poden demanar qualsevol ciutadà de Catalunya que és un pacte fiscal, etc. crec que això és més que raonable”, però lamenta que “després entrem en l'altre, l'altre és quan es comença a assenyalar amb el dit”. 

“Quan hi ha divisió civil -afegeix-, hi ha enfrontament, quan hi ha enfrontament hi ha embolic i quan hi ha embolic un ha d'agafar i tocar el dos”. “Jo me'n vaig anar fa molt temps precisament per no estar en foc creuat. Perquè per una banda se m'acusava d'una cosa i de l'altra em feia servir a mi en una altra”, exposa.

Loquillo deixa clar que “ni sóc l'herald de l'espanyolisme a Catalunya, ni sóc l'exemple de català a Espanya. I no obstant això, m'acusaven de les dues coses. Davant d'aquesta situació, un el que ha de fer és 'senyor, aquí us quedeu’, i és el que he fet jo”.

El cantant assegura que si el 9-N hi ha consulta anirà a votar i votarà “no” perquè la CE i l’ONU diuen que “te’n vas fora” i “els inversors et diuen que no invertiran”. “En què es quedaria Catalunya?”, es pregunta.

Finalment, exposa que “només dic una cosa, hi ha 800 mil aturats a Catalunya, hi ha una sanitat retallada un 20%, hi ha una educació retallada un 20%, les inversions se'n van, realment, això ens traurà d'això?”

Publicitat
Publicitat

100 Comentaris

Publicitat
#80 BEJOTA, BCN, 19/03/2014 - 20:46

La majoria, espanyols i catalans
El CEO no pregunta per la secessió si implica la sortida de la UE
Malgrat que les autoritats comunitàries adverteixen que la secessió deixa Catalunya fora de la UE, la Generalitat pregunta pel suport a convertir

#79 TOLSTOI, Barcelona, 18/03/2014 - 21:07

El Loquillo si vota esta fuera de la ley; no hay que votar si es ilegal.

#78 Ui quina por!, Vic, 18/03/2014 - 20:44

Mira't el ell, intelectual???...desde quan?, ai que em trenco de riure!. Ara resulta que per haver cantat quatre bajenades (encara que pitjor va ser quan és va creure que era realment un intelectual, i va canviar el registre, encara recordo l'infumable àlbum "Hombres"). Au noi, queda't a Madrid!

#78.1 valencia, valencia, 19/03/2014 - 10:29

prefiero al intelectual de Toni Alba

#77 Pep, Alt Empordà, 18/03/2014 - 16:46

Vaig coneixer loquillo fa uns anyets quan exercia d.empresari a mes de cantant i no entenc que li donin corda com a opinador a un paio que a mes de politoxicomen exercia de violent i intolerant sense descans..sempre ha estat un Catala Nacionalista espanyol que va d.artista per la vida.

#76 Pere Pau, Can Fanga, 18/03/2014 - 08:54

Però no diu que se n'ha anat no se on? hauria d'estar empadronat allà a can pistraus, on visqui, no pas a Catalunya i votar allà quan li manin. Si no viu aqui què més li dona el que votem que deixi votar als afectats no a un que se'n va anar, o un que pasava per aqui