Publicitat
Cultura · 4 de Febrer de 2014. 18:27h.

Los Morancos reculen

Retreuen a TV3 preguntar-los per la consulta perquè "nosaltres ens dediquem a l'humor"

El més gran de Los Morancos, César Cadaval, ha intervingut en el programa de Carlos Herrera a Onda Cero per explicar que "ens han fet passar un cap de setmana fotut" després de mostrar-se a favor d'un referèndum d'autodeterminació a TV3.

Cadaval diu ara que estan en contra del referèndum i retreu a la televisió pública catalana haver preguntat per una qüestió que "no ho havien de fer". "A nosaltres, que ens dediquem a fer humor, un tema tan seriós no ens l'han de preguntar", afirma.

L'humorista, tot i admetre que "no vam estar ni afortunats ni rotunds", ha lamentat en aquest sentit que "estan bojos davant qualsevol coseta per poder dir" que "estem a favor del referèndum". Tot i això ha proclamat que "som espanyols, respectem la Constitució i no volem la independència".

César Cadaval s'ha mostrat "a favor de la Constitució, i si estic a favor de la Constitució no puc estar a favor del referèndum o de la independència". "A partir d'aquí tots els comentaris que s'han fet ens han fet passar un cap de setmana fotuts. Semblava que el meu germà es deia Jorge Carod Rovira i érem Los Morancos de Palafrugell", ha sentenciat.

Los Morancos
Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#40 Des de Nova York, suport al referèndum , de Catalunya, 05/02/2014 - 19:11

Donen la cara per Catalunya i la Democràcia

http://www.youtube.com/watch?v=NIJEjF-SIuY

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència. Hi ha persones de Hong Kong, New York, Mèxic, Dublin...

#39 iñigo, bilbao-sevilla., 05/02/2014 - 16:33

Jorge y César, habéis caído en la trampa de TV3. TV3 JAMÁS os entrevistaría, como tampoco entrevistaría a ninguno otro que no sea de la cuerda separatista, si no fuera para usaros con el fin de vender su proyecto político. Vosotros no tenéis porqué enfangaros con la política, pero os han engañado.

#38 Sevillano, Dos hermanas (Sevilla), 05/02/2014 - 13:36

Cero asistencias por parte de público cuando esos dos chaqueteros actuen en algún teatro o sala de la geografía española.

#37 Des de Miami, suport al referèndum, de Catalunya, 05/02/2014 - 11:39

Donen la cara per Catalunya i la Democràcia

http://www.youtube.com/watch?v=RYisZZ8vhpM

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència. Hi ha persones de Hong Kong, New York, Mèxic, Dublin...

#36 LOLA, BCN, 05/02/2014 - 11:23

Pobres morancos, que els han atacat per dir que estaven d'acord amb que es faci una consulta, jajajajjja