Publicitat
Cultura · 1 d'Agost de 2012. 21:21h.

L'última pel·lícula de Ridely Scott, en català

'Prometheus' s'estrena a 17 sales

Aquest divendres, 3 d’agost, s’estrena doblat al català Prometheus, l’últim film de Ridley Scott interpretat per Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Guy Pearce i Patrick Wilson amb guió de Jon Spaihts i Damon Lindelof.  La pel·lícula ha estat doblada amb el suport del Departament de Cultura.

El film es podrà veure a les sales: Yelmo Abrera (Abrera); Multicines Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City, Lauren Gràcia, Balaña (Barcelona); Lauren Costa Brava (Blanes); Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Multicinemes Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès).
 
L’acció s’ubica al segle XXI al voltant de la tripulació de la nau espacial Prometheus que realitza una recerca sobre els orígens de la humanitat. El film està concebut com una preqüela del film Alien, el vuitè passatger, tot i que no està relacionada directament amb les pel·lícules de la franquícia.

Imatge del film
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 maleducats al cine no, bcn, 06/08/2012 - 18:27

Anar a veure Cinema en català és com anar a veure cinema en versió original: sol ser un públic diferent; Sense xonis, latin kings, garrulos, etc. És com un filtre anti maleducats.

#7 Lalaia2011, bcn, 02/08/2012 - 20:54

Darrerament puc anar més sovint al cine, evitant així haver de veure pel·licules en una llengua imposada, que no es la meva i que vaig haver d'aprendre per obligació.

#6 luis, barcelona, 02/08/2012 - 18:33

He visto una peli en catalan, exhibiendose en la sala vacia durante un mes, por que su pase estaba subvencionado

#5 luis, barcelona, 02/08/2012 - 18:31

Seguro que los exhibidores están botando de alegria por esa OBLIGACION
Porque. pelicula en catalan = SALA VACIA
En mi ciudad ponen letreros que avisan que es en catalan, no para que entren mas espectadores lo hacen para evitar que se devuelvan las entradas

#4 jarl, bcn, 02/08/2012 - 12:40

La pena és que només dues sales la faran en versió original