Publicitat
Cultura · 28 de Desembre de 2011. 12:04h.

Manuel Cuyàs denuncia "ràbia" de CiU contra Ramoneda

"Marçal Sintes no podrà continuar la línia de CCCB per molt que digui"

Manuel Cuyàs denuncia "ràbia" de CiU contra Ramoneda

Entrada al CCCB

El periodista Manuel Cuyàs, en un article a El Punt-Avui, es pregunta "per què CiU ha enretirat Ramoneda si aquest home amb els anys havia confluït cap a tesis sobiranistes com va demostrar l'altre dia presentant un llibre del líder d'ERC Alfred Bosch?".

"Misteris que CiU i el seus pensadors oficials, molt rabiosos amb Ramoneda, se saben. El cas és que Marçal Sintes no podrà continuar la línia de CCCB per molt que digui, perquè les obres d'encuny personal no es continuen, ni tractant-se de la Sagrada Família", recorda.

"En Sintes afegirà al CCCB una altra C, la de Catalunya, i ens trobarem davant una altra cosa. Per fer una altra cosa més hauria valgut, fins i tot per a la tranquil·litat i salut de Sintes, tancar l'antiga i crear-ne una altra, si tan necessària era", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 quim, Canet, 30/12/2011 - 00:58

I algú d'esquerres em pot explicar REALMENT què nassos fa el CCCB?

#20 marta, barcelona, 29/12/2011 - 19:29

Ciu vol esborrar tot el que havia fet de bo el govern d'esquerres. A les esquerres ni les entenen ni les suporten i ara els castiguen tan com poden. Substitueixen les persones creatives, que els fan por, per "escolans" que obeeixen. Manuel Cuyàs ho ha denunciat i en vindran d'altres.

#19 elena, barcelona, 29/12/2011 - 19:22

La fixació que ha tingut Ciu amb les esquerres és històrica i des del tripartit ja es paranoia. Crec que fins i tot han volgut castigar els seus votants. Al PPC no li han reclamat mai el grup propi que li reclamen al PSC perquè ja admeten que en partits d'implantació estatal això és impossible.

#17 pere, barcelona, 29/12/2011 - 16:34

gerard ,busca els arguments que vulguis pero el teu tripartit va ser la cosa mes pobre i ridicula que ha tingut aquets pais , es allo que es diu el pensament tou.

#17.1 Gerard, Barna, 07/01/2012 - 08:05

Doncs el que deia... Ah, per favor, no subestimis el govern dels millors de Mas, que fins ara porta bon ritme.

#16 Gerard, Barna, 29/12/2011 - 12:58

I ara! Els de CIu no han estat mai rencoroso, ni col·loquen mai els càrrecs a dit com criticaven al tripartit. A l'altre tripartit, vull dir. Tampoc s'hann cregut mai els amos i propietaris exclusius del país i, per tant, amb dret a vendre-se'l a porcions. Són imaginacions nostres.