Publicitat
Cultura · 30 d'Abril de 2018. 14:44h.

Mariscal: "El procés és un nyap bestial"

El dissenyador veu "molt primitiu que estiguem encara amb uns problemes d'identitat tan forts”

Mariscal: "El procés és un nyap bestial"

Javier Mariscal, en una foto d'arxiu

El dissenyador Javier Mariscal ha qüestionat el procés sobiranista en una entrevista a La Vanguardia i ha afirmat que "tal com s'ha plantejat tot el del procés, em sembla salvatge, molt mal fet". "Jo he vingut a Barcelona amb la feina ben feta i això és un nyap bestial a més d'haver-se fet amb moltes trampes", ha afegit.

Mariscal veu "tristíssim i molt primitiu és que estiguem encara amb uns problemes d'identitat tan forts i més fent-ho tan malament" i considera que el procés sobiranista "no té cap sentit" perquè "no m'interessa tenir milers d'Estats".

"Jo personalment -diu- crec que el futur és moltíssim més, no només d'un president d'Europa, sinó tenir una organització com l'ONU que realment funcioni i fer polítiques molt més globals".

El pare de Cobi afegeix en aquest sentit que "el meu país és un país molt petit, Molt chicotet, Molt petit: és el planeta terra. I és molt important que pensem a nivell global". "El que passa és que són processos doncs que no són de quatre dies", subratlla.

Javier Mariscal, d'altra banda, apunta que "amb aquesta temporada llarguíssima del procés i que encara no tenim govern, t'adones que d'una banda tampoc és tan important, però d'altra sí que ho és". "Jo sóc dels que demanen a crits 'si us plau, necessitem un Govern", assegura.

Finalment, defensa que "viu en una comunitat, o en una pre república, que necessita que hi hagi un ordre mínim i que es gestioni. Perquè pagament tots els mesos els meus impostos". "Encantat de pagar-lo, però que no vagi a les butxaques de Bárcenas, de Rajoy o dels fills de Pujol", conclou.

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Bud, Barcelona, 03/05/2018 - 16:19

I el Cobi no és un nyap?

#5 Alejandro, Barcelona, 30/04/2018 - 21:49

Otro catalán lúcido,inteligente y pensador. Gracias, Javier.

#4 M. Pilar, Barcelona, 30/04/2018 - 18:52

Del tot d'acord!!!

#3 Rodejet, Barcelona, 30/04/2018 - 16:52

Efectivament el procés de creació de Javier Mariscal és un immens nyap, subvencionat, però nyap.
Des de l'esperpèntic Cobi fins al delirant Crash, passant per la ridícula Gamba del Moll de la Fusta.

#3.1 Sergi, Bcn, 01/05/2018 - 06:28

Tu si que ets ridícul..

#2 joan, manresa, 30/04/2018 - 16:47

El Casal obrint la tertúlia de tarde..----Un nyap...??? I Vosté ens parla de nyaps...!!!Ai herbeta..,herbeta...,que et dius marduix.....!!!.L'identitat...???Vinga home...,será que amb el socialisme ens la defensen..,oi...?? Potser amb el 155...???Sr.Mariscal...,Ui...,Mariscal..???Sens posa ya pell de gallina.Ya no ens be d'un nyap..,pro "Nostre"

#2.1 Sergi, Bcn, 01/05/2018 - 06:30

Joan et veig nerviós. Com van les prediccions "bruja lola"? Jajajaj