Publicitat
Cultura · 18 de Juny de 2020. 14:10h.

"Mas és una joguina trencada"

Ponç Puigdevall, crític i escriptor: "no tenia gaires llums per estar on estava"

"Mas és una joguina trencada"

L'escriptor Ponç Puigdevall (Sant Feliu de Guíxols, 1963), en una entrevista a e-notícies, afirma que Artur Mas "no tenia gaires llums per estar on estava". "El principal enemic de Mas és interior i es deia ineptitud", ha considerat, a més d'afegir que "no pot qualificar-se de gerro xinès, s'acosta més a una joguina trencada d'aquests que deixes a les golfes". També ha descartat una "resurrecció política" de l'expresident.



L'escriptor, que va ser un dels fundadors de Ciutadans, explica d'altra banda que "no crec que Arrimadas estigui a l'alçada per portar a bon port" al partit. "A Catalunya va fer una de les pitjors oposicions que es pot recordar. La meva decepció amb Ciutadans és elevada", ha reconegut.

El també crític literari explica igualment que els polítics independentistes "es van aprofitar de la bona fe de la gent". També considera que els independentistes voldrien un govern espanyol format per PP, Vox i Ciutadans perquè la seva "estratègia és com pitjor millor". Tot i això ha reconegut que "no veig un gran futur a aquesta aliança" perquè "Vox és un problema".

Ponç Puigdevall s'ha referit al suport de la majoria de mitjans catalans al procés i ho ha atribuït al fet que "si portes la contrària et poden treure la subvenció. Si portes la contaria TV3 t'oblida".

"A Catalunya hi ha deliris de grandesa dels pobres d'esperit", ha dit, a més de titllar el procés d’”invent per perpetuar l'instint de supervivència personal". "En el futur hi haurà algun historiador o psiquiatre de masses que ens ho explicarà", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#18 gurguri, barcelona, 19/06/2020 - 17:02

El Regimen de PUJOL, aun perdura hay que contabilizar la cantidad de enchufados en altos cargos, cargos a medida para enchufar a alguien, como dice muy bien el periodista muchos de ellos con pocas luces.Solo que estos "beneficiados" les votes ganarán elecciones.

#17 Capit@n España, The broquil is over, 19/06/2020 - 12:35

Yo creo que más que un juguete roto ya venia mal de fábrica. En su trayectoria hay grandes fiascos. Nunca funciono y fue nefasto para Cataluña

#16 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 19/06/2020 - 12:16

será un juguete roto, pero un juguete que nos ha salido carísimo con su ineptitud, su soberbia, su gusto por el dinero público y, sobre todo, por su cinismo sin límite tan propio de los burguesitos vagos y paniaguados

#15 Destonyer2.0, Barcelona, Tabarnia, España, 19/06/2020 - 12:03

Mas es pura escoria. Un corrupto con cuentas en Suiza, que se creía más inteligente de lo que era. Eso pasa mucho entre esa elite cateta, acostumbrada a pagar favores con el dinero robado. Anda vete a llorar a las faldas de tu amo, el Pujol, el tipejo sin escrúpulos.

#14 Quimet lo tronat, Arbucies, 19/06/2020 - 09:05

No tenia muchas luces PERO tenia unas manos para el pillaje muy sueltas. Un dels millors MOSSOS den Pujol el Lladre.