Cultura · 14 de Febrer de 2011. 17:53h.

Mascarell, actor per un dia

Participa en el rodatge de la pel·lícula de Manuel Huerga '14 d'abril. Macià contra Companys'

Mascarell, actor per un dia

Mascarell, caracteritzat per l'ocasió. (Foto: TV3)

El conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, participa com a extra aquest dilluns en el rodatge de la pel·lícula que prepara Televisió de Catalunya sobre la república catalana, un film que narra els tres dies que va durar aquest règim amb actors com Pere Ponce i Fermí Reixach.

Mascarell ha explicat que fa pocs dies es va trobar amb el director de la pel·lícula 14 d'abril. Macià contra Companys, Manuel Huergas, i aquest va proposar-li fer un paper en aquesta pel·lícula per a televisió, en la qual participen Eduard Fernández, Toni Soler, Julio Manrique, Félix Pons i Montserrat Carulla.

El paper que interpretarà Mascarell en el film és el d'un personatge que participa en una tertúlia a l'Ateneu Barcelonès, institució de la qual ell va ser vicepresident fins fa només un mes. El conseller ha dit que ha rebut aquest petit paper amb "il·lusió".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 margarita sayós, El Melic, 15/02/2011 - 09:53

...suposo que farà de "titella" que és el paper que més li escau...

#2 Jordi, Bcn, 14/02/2011 - 21:22

A treballar hauria d'anar. Un altre que ha vist la llum. Quin drama tenim en aquest país on tot és xupar i banalitat! Com és que si fer de polític els hi sembla tan poca cosa i fan d'actors, van al Polonia i fan de tots menys la seva feina, tothom es mata per ser-ho?

#1 Maria de la O, Barcelona, 14/02/2011 - 18:05

Ja és a punt per guanyar un Goya. Fa un mes com aquell que diu, el despatxaven de la feina i de rebot es troba amb una conselleria i fent d'actor que és la seva vocació real.