Publicitat
Cultura · 21 de Gener de 2011. 15:28h.

Mascarell sondeja les Balears per al nomenament de Villatoro

El consellers han decidit també constituir el nou Consell de Direcció del Consorci de l’Institut Ramon Llull

Mascarell sondeja les Balears per al nomenament de Villatoro

Mascarell, durant la reunió amb els consellers balears

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, i el conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues, han acordat el nomenament de Vicenç Villatoro com a director de l’Institut Ramon Llull (IRL). Els dos consellers i el conseller de Cultura balear, Bartomeu Llinàs, s’han reunit a la seu de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears a Palma.
 
Els consellers han decidit també constituir el nou Consell de Direcció del Consorci de l’Institut Ramon Llull en una reunió que es farà el pròxim 31 de gener al Palau de la Generalitat. En aquesta reunió del Consell de Direcció es nomenarà oficialment el nou director de l’IRL.
 
El conseller Moragues ha acollit "molt satisfactòriament" la proposta del nomenament de Villatoro, "una persona molt sòlida i que donarà prestigi a la institució". El conseller Mascarell ha valorat la figura de Villatoro com "un escriptor de prestigi, un periodista que a més de conèixer la realitat cultural catalana, també té un ampli coneixement del món de la cultura balear". En aquest sentit ha recordat que Villatoro té una àmplia experiència tant en la gestió editorial com en l’audiovisual.
 
Ambdós consellers han fet una valoració positiva de l'Institut Ramon Llull. El conseller Moragues ha recordat les xifres del que ha representant per a les Illes Balears aquest any i mig de gestió conjunta de l'Institut: "600 creadors, a 200 ciutats de 47 països del món i que resultarien impossibles d’assumir amb el nostre pressupost". "És una institució que funciona molt bé, que fa molt bona feina i que du a terme la internacionalització de la nostra cultura amb capacitat creativa i amb la promoció del talent", ha afirmat Mascarell.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepito, barcelona, 21/01/2011 - 22:03

¿el sr Villatoro no era ese sr director de un periodico que era un pozo sin fondo y que no se vendia ni regalado pero con un sueldo de Maraja de la India?????.Ese sr me temo que nio sirve para director de nada....