Publicitat
Cultura · 6 de Juliol de 2013. 18:21h.

Mayte Martín es penedeix del seu 'no' al concert

L'artista assegura que "he sentit una espècie de penediment per haver-me deixat endur per l'enuig"

Mayte Martín es penedeix del seu 'no' al concert

Mayte Martín

L'artista Mayte Martín es penedeix de no haver assistit al Concert per la Llibertat després que, en un principi, s'hi va comprometre. "He sentit una espècie de penediment per haver-me deixat endur per l'enuig, de l’enuig de no haver rebut la informació adequada des del primer moment", ha afirmat en una entrevista al programa Via Lliure de Rac-1.

La cantant de flamenc ha explicat que el seu no es va deure a que el esdeveniment va "prendre un to molt més polític i retorçat i vaig decidir que d'alguna manera ja les coses no estaven en el lloc des d'on jo vaig decidir participar en el concert".

Martín ha manifestat que "el dret a decidir és el dret a decidir. Jo estic a favor de la llibertat i del dret a decidir, que forma part de la llibertat, però mai em van preguntar mai si jo era independentista o no i, de cop, allò va començar a prendre una cosa massa tancada... simplement em vaig enfadar, em vaig rebelar contra el fet de no haver estat informada des del primer moment de què anava el concert".

Finalment, ha expressat que "un té dret a decidir a on està i a on no està i com es posiciona. No em vaig sentir còmode i per això vaig dir que no hi participava però el fet de no participar després al meu cos no li va provar".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#28 pers, tortosa, 08/07/2013 - 23:25

Ante tantas mentiras,como las que en este país los catalanes soportamos, se aprecian los gestos de Diango,Peret o Ramoncín, inconformista,sin miedo de la cochambrosa caverna que nos vomita escupitajos día tras otro.
Hizo bien M.Martin en no participar si no se ha sentido aludida por esta situacion

#27 pilar, Barcelona, 08/07/2013 - 13:15

Doncs tu t'ho vas perdre, reina! El concert es va fer igualment i ningú et va trobar a faltar!
Sembla mentida que algú t'hagi d'informar del què vol dir "Concert per la Llibertat"... en fi!

#26 abcdari, BCN, 08/07/2013 - 10:13

Al final la cosa està clara:o et mulles o no et mulles!! O si, o no. El tema del dret a decidir es una "rebaixa" política del plantejament. La gent a les manifestacions i en tots els actes no crida: "dret a decidir" crida: "INDEPENDÈNCIA".Sembla que els polítics no ho han entès i ho estan embolican

#25 Marc, Girona, 07/07/2013 - 18:56

Doncs toca posar-s'hi fulles. Tots som amos i esclaus de les nostres decisions i el que està fet no es pot desfer.

El lliure posicionament que reclames ja l'has exercit en negar-te a venir al concert. Ja t'has posicionat amb els contraris al dret a decidir i ara no val dir "m'he equivocat".

#24 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 07/07/2013 - 17:29

És lògic que els partidaris de la independència estiguem il·lusionats amb excercir el nostre dret a decidir. Els unionistes no tenen pressa per canviar res. Entenc que la Mayte Martín o en Pedro Guerra dubtessin, però per això tenen el seu dret a decidir de no anar-hi i no passa res.