Cultura · 3 d'Abril de 2013. 10:49h.

Micromecenatge per representar una obra Sartre

La companyia Therkas Teatre vol obtenir 1.800 euros per "al disseny i la realització" de l'obra

Micromecenatge per representar una obra Sartre

Imatge promocional de l'obra

La companyia de teatre Therkas Teatre ha iniciat un projecte de micromecenatge amb la plataforma Verkami per aconseguir 1.800 euros per poder finançar l'obra A porta tancada, de Jean-Paul Sartre, que s'estrenarà el proper 2 de juny al Teatre Alegria, de Terrassa, dins la programació del CAET-Centre d'Arts Escèniques de Terrassa.

"Els diners -manifesten- aniran destinats, en la seva majoria, al disseny i la realització de l'escenografia, i una altra part al material i equip tècnic" i afegeixen que "en cas que amb les vostres aportacions se superés la xifra prevista per aquests dos apartats, invertiríem també en elements de caracterització i vestuari". Durant els 22 dies que porta en marxa el projecte de micromecenatge -en queden 18- han recaptat més de 1.100 euros.

En la descripció del projecte expliquen que "malgrat procurar ajustar-nos al màxim en el pressupost" i tot i comptar amb l'ajuda desinteressada de professionals i amics "ens trobem que el pressupost de què disposem no ens arriba per cobrir tot el que necessitem per dur a terme aquesta obra amb un mínim de qualitat i rigor".

Therkas Teatre és una companyia jove de nova creació, constituïda el 2012, però que compta ja amb un primer muntatge que ha estat estrenat tant a Espanya com a Amèrica.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Bernat, BCN, 05/04/2013 - 11:05

Això del micromecenatge és un eufemisme que amaga la realitat: el que fan aquesta gent és pidolar, demanar almoina o passar el plateret. Com qualsevol pobre que demana caritat a una cantonada.

#1 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 16:26

Que poca imaginación. Que lo conviertan en una obra sobre el martirio de Mas en su lucha por la independencia y les subvencionarán inmediatamente. Además saldran en TV3 todos los dias. Jua, jua, jua,...