Publicitat
Cultura · 22 de Maig de 2009. 12:31h.

'Millenium 1' s’estrena doblada en català a dotze sales

L'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Stieg Larsson arribarà el 29 de maig

'Millenium 1' s’estrena doblada en català a dotze sales

Un moment de Millenium1

L'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Stieg Larsson, 'Millennium 1. Els homes que no estimaven les dones' s'estrenarà doblada en català el 29 de maig a 12 sales d'arreu de Catalunya. La versió cinematogràfica de la primera entrega de la trilogia Millennium de l’escriptor suec Stieg Larsson explica com Mikael Blomkvist, un periodista condemnat per negar-se a revelar les seves fonts sobre un polèmic reportatge, rep l’encàrrec d’investigar la desaparició de Harriet Vanger, ocorreguda 25 anys enrere. La investigació es complica però Blomkvist aconsegueix dur a terme l’encàrrec gràcies a la col·laboració de la jove i estranya Lisbeth Salander.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Cinesa Heron City, Lauren Gracia, i Lauren Sant Andreu (Barcelona); Oscar Girona (Girona) Espai Funatic (Lleida); Atlàntida Multicines (Manresa), Cinema Imperial (Sabadell); Oscar les Gavarres (Tarragona); Cinesa Park Vallès i Cinema segla XXI (Terrassa); Cinemes Olot (Olot) i Cinema Nou (Vic).

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mercè Miró, Mataró, 01/06/2009 - 13:16

ÉS una vergonya que la pel·lícula s'estreni en català només a 12 sales a tot Catalunya. Encara hi haurà algú que dirà que milllor això que res; però insisteixo: és una vergonya i un flac favor a la normalització del nostre idioma.