Publicitat
Cultura · 19 d'Octubre de 2009. 13:33h.

Millet, al carrer

El jutge només li retira el passaport i rebutja la presó preventiva

El jutge ha deixat en lliberat a l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, Fèlix Millet, i l'exdirector administratiu, Jordi Montull. Tot i que l'acusació havia demanat presó sense fiança com a mesura cautelar, el magistrat ha decidit deixar-los en llibertat i els hi ha retirat el passaport per evitar la fugida dels imputats.

Tots han declarat, en qualitat d'imputats, durant més d'una hora cada un davant del jutge Juli Solaz. Se'ls acusa del presumpte desviament d'almenys 10 milions d'euros durant anys de gestió, un frau que en part van admetre en una carta pública fa un mes.

Les acusacions personades en la causa (Fiscalia, el Palau de la Música i els Consorci de l'Orfeó Català) han demanat, al jutge, presó incondicional com a mesures cautelar. Però el jutge ha declinat les mesures cautelars que ha demanat l'acusació i ha deixat en llibertat els dos imputats.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 pere, barcelon, 19/10/2009 - 16:22

No entenc de què serveix que li retirin el passaport. Es pot amagar en qualsevol país de la UE passant només amb el DNI ...

En tot cas: QUINA VERGONYA!!!

#15 Felip V, Sants, 19/10/2009 - 16:15

Ei, fa dies que tinc un dubte que m'angoixa: la meva caca sempre deixa relliscades a la tassa des de fa una temporada. Sabeu si hi ha alguna raó que ho causi? Gràcies, lectors!

#14 Ramon, Sants-Barcelona, 19/10/2009 - 15:41

Jordi, per la burgesia catalana aquest tio es un heroi. Aquesta burgesia es la que es vanagloria amb els seus "tejemanejes" que amb la pasta que tenen hisenda, o sigui tots, els hi torna diners. No fotis, aquesta gentussa encara riu! No siguis beneit.

#13 Jordi, Teià, 19/10/2009 - 15:25

Luis, els diners no ho son tots. I menys entre gent que ja en té (com és el cas que ens ocupa): crec que el pitjor càstig per un Millet és que el repudiï la burgesia i la classe benestant -qui, fins fa pocs dies, eren els seus amics-.

#12 luis, barcelona, 19/10/2009 - 15:04

A jordI que diu:
la familia qui de ben segur farà vergonya de per vida exhibir un cognom que, en altres temps, podia ser motiu d'orgull.
¿ Amb les boixaques plenes y contes als paraisos fiscals?
VERGONYA? o dius en broma , NO?: