Publicitat
Cultura · 12 de Novembre de 2013. 10:30h.

"No em sento orgullosa de ser espanyola"

Lucía Etxebarría demana un referèndum a Catalunya, "tot i que jo votaria no"

L'escriptora Lucía Etxebarría, entrevistada al programa 'Perdona' de Canal Català , ha reconegut que "no em sento orgullosa de ser espanyola, podria demanar el passaport israelià perquè la meva àvia era jueva". "No m'agrada sentir-me espanyola. No em sento d'enlloc. No hi ha cap orgull, ara mateix, en això", ha afegit.

Etxebarría també ha manifestat, respecte a la independència catalana que "Convergència té pinta de privatitzar tot el que troba. Ni Catalunya ni Espanya tenen llei de Transparència. Jo crec en el dret d'autodeterminació. Jo faria un referèndum , i si sortís que no, doncs ja està, assumpte arreglat. Jo faria un referèndum, però votaria que no. Preferiria que Catalunya es quedés a Espanya".

D'altra banda, ha rebutjat l'etiqueta liberal perquè "el més feixista d'Espanya es diu a si mateix liberal". Finalment va opinar que "una dona que no sigui feminista és com un negre del Ku Klux Klan" . En aquest sentit ha denunciat que "moltes dones d'avui en dia han educat el fill per maltractar les dones".

Etxebarrría
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 angel, No soy ECSpaÑol y voto SI independéncia, 13/11/2013 - 23:26

Lucia, vete BT a Israel y todo solucionado. Eres más tnta que ninguna

#21 jaume, bcn, 13/11/2013 - 21:12

Desde luego España no esta orgullosa de tenerte como ciudadana

#20 BEJOTA, bcn, 13/11/2013 - 14:21

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".#19 Xavi, Barcino, 13/11/2013 - 12:54

"Jo faria un referèndum , i si sortís que no, doncs ja està, assumpte arreglat."

Uh? En quin Univers? Quebec porta dos referèndums, i potser en faran un tercer. La opció del sí pot repetir la pregunta tantes vegades com vulgui, el no, si perd una vegada ja està mort.

#18 I el motiu és..., Barcelona, 12/11/2013 - 22:05

Ella votaria no per seguir gaudint dels més del 40% dels impostos que paguem el catalans cada any perué els gaudexin els espanyols.