Publicitat
Cultura · 23 d'Octubre de 2008. 22:29h.

"No em truquen del Nacional"

Joel Joan afirma que no rep determinades ofertes perquè "no tinc massa bona fama"

"No em truquen del Nacional"

Joel Joan, en una imatge promocional de 'Jo sóc la meva dona'

L'actor Joel Joan lamenta no rebre ofertes de determinats espais catalans, i en concret del Teatre Nacional de Catalunya. En una entrevista publicada aquest dijous a el diari El País, el periodista pregunta el següent: "Últimament se'l veu lligat al Grup Focus i especialment a la Villarroel. És per fidelitat o perquè no li truquen d'altres llocs?". "És perquè no em truquen d'altres llocs, o quan ho fan estic liat amb altres coses. Però tant aquesta obra com l'anterior són textos que quan els vaig llegir ja em van venir ganes de fer-los. Què importa si la sala és la mateixa de fa 10 anys, o si no truquen del Nacional, si tinc la gran sort de fer un text que m'interessi, que tinc ganes de compartir amb el públic i penso que interessa als altres. Per mi és molt més important això que l'aparador on ho fas", explica l'actor. Sobre els motius que pensa que poden influir en que no el truquin, Joel Joan comenta que "per vàries raons. No tinc massa bona fama. Tinc fama de ser un tio una mica difícil. No crec que sigui per qüestions polítiques".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 eulàlia, Barcelona, 05/11/2008 - 14:34

No crec que sestigui fent la víctima, simplement li han fet una pregunta i ha donat la seva opinió. Em sembla que tothom estarà dacord en que és un dels millors actors catalans que hi ha actualment i, per tant, que no el truquin del nacional és estrany.

#7 Joel ets bonissim (Anna), Igualada, 29/10/2008 - 13:37

Es igual que no et truquin, segueixes sent un bon actor i aixo es el que val.
Segur que el derrera de tota la parafarnalia del Nacional hi ha la Secta Sociata. Son com la pudo, es fiquen per tot arreu

#6 Jaume, Calella, 24/10/2008 - 09:29

...i en Víctor Alexandre tampoc no el podem llegir a l'Avui. És així: ells teatres "nacionals" i els mitjans de comunicació "nacionals" veten aquells que tenen un discurs nacional. Quina vergonya.!

#5 Víctor, Valls, 24/10/2008 - 08:44

De cheerleader del nacionalisme a fallera major. Evolució lògica.

#4 Gowling, Barcelona, 24/10/2008 - 08:41

Saps què passa? Que al Nacional només truquen als bons actors i als bons directors. Collons, com t'agrada fer-te el víctima amb el rotllo de les teves idees polítiques.