Publicitat
Cultura · 22 de Novembre de 2012. 14:46h.

"No ens calen fronteres perquè som una nació!"

Un grup lleidatà de versions fa una cançó a favor de la independència

"No ens calen fronteres perquè som una nació!"

Un moment del videocplip

El grup de versions Tremendos ha publicat un videoclip a Youtube a favor de la independència. La tornada de la cançó 'Som una nació' diu que "no ens calen banderes per sentir-nos el que som, no ens calen fronteres perquè som una nació!".

"Tip de veure per la tele greuges, mofes i renecs, ens tenen com unes meuques només per parlar diferent", lamenta la lletra, que afegeix: "fart d'escoltar per la ràdio les mentides d'un sonat flanquejat per quatre paios com gallines de corral".

En aquest sentit, el grup lleidatà exposa que "ens confonen, o això pensen, els que ens volen enfrontar, realment allò que temen és que junts anem avançant" i diu que "no estem fent cap ultratge per voler ser tal com som, no suposa cap desastre tenir el dret a decidir, ni cal muntar cap pollastre per dir ara i aquí".

Al llarg del videoclip es mostren imatges de la manifestació del passat 11 de setembre, així com diferents elements i símbols que formen part de la de la cultura catalana com els castellers, el Barça, Montserrat, la Sagrada Família, la cuina i les festes de Berga, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 La menjadora, Torelló, 23/11/2012 - 17:30

Import de la subvenció?

#3 kellyCan, barna, 22/11/2012 - 22:26

dios mio que canción tan horrible, por favoorrrr basta yaaaaaaaaaaaaaaaaa

#2 pepe, andorra, 22/11/2012 - 20:41

lo q hay q hacer para q le contraten los ayuntamientos ultracatalanistas los bolos en verano y demas fiestas locales y poder pagar las facturas a fin de mes. Una razón para eliminar la radio del coche definitivamente y conectar el ipod. Con lo divertido q era el josmar, nchts, todo se pierde

#1 Culeamuerte, Las Corts, 22/11/2012 - 15:30

Lo mejor hubiera sido: "Barcelona ens roba" independencia para Tarragona, Lérida y Gerano.