Publicitat
Cultura · 25 de Novembre de 2009. 13:01h.

Noa lamenta les "cares d'odi" de la Diada

"Veure en pancartes la meva foto al costat del cos d'un nen palestí mort va ser la pitjor ofensa"

La cantant Noa ha lamentat en una entrevista a La Vanguardia el boicot que va patir per part de diferents sectors de la societat catalana, amb el suport d'ICV, quan va ser convidada a l'última Diada pel govern català, del qual els ecosocialistas formen part.

"No entenia per què em miraven amb aquesta cara d'odi. Veure en algunes de les pancartes d'aquelles persones la meva foto al costat del cos d'un nen palestí mort va ser la pitjor ofensa. Amb aquests insults, no van ajudar la causa que tant diuen defensar", reconeix.

"Tots aquells insults van ser per les meves crítiques a Hamas. El meu rebuig d'aquesta organització terrorista que tant dolor infligeix a la gent d'Israel va ser manipulat i venut maliciosament com un atac a Palestina. Res més lluny de la realitat. Jo sempre m'he distanciat dels radicals del meu país. El que és bo per al poble d'Israel és bo per al poble de Palestina, i viceversa", assenyala.

La cantant torna per actuar a Catalunya malgrat que "algunes organitzacions estan preparant protestes i porten setmanes fent campanya per internet perquè la gent boicotegi".

"Intento ignorar-los. A més després de la Diada, molts catalans es van posar en contacte amb mi per expressar la seva vergonya per l'ocorregut i deixar clar que Catalunya és un poble que es caracteritza per la seva tolerància. Per això estic encantada de tornar a actuar aquí", conclou.

Noa, a la Diada
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Milagros, Reus, 26/11/2009 - 10:57

No sé de que s?estranya, l?enveja i l?odi son dos virtuts de la nostra esquerra, quant mes d?esquerra mes virtuosos (fixeu-vos amb la cara del ....).

#23 josep, Sabadell, 26/11/2009 - 09:03

Va ser un patètic colofó d\'una diada patètica.
Primer conviden artistes totalment aliens a l\'esprit de la diada i després els boicotegen!!!

#22 valenciafreedom, Valéncia, Regne de Valencia, España, 26/11/2009 - 08:45

Desde valenciafreedom.com, Noa tiene todo nuestro apoyo y es que cuando decimos que el catalanismo radical no difiere tanto del nazismo, no exageramos, un prueba mas, es de como esta mujer por ser judia ha sido recibida en Cataluña. Vamos, nada nuevo...

#21 robert, bcn, 26/11/2009 - 01:54

Te tota la raó. Van ser els miserables d'ICV que van deixar en ridicul a la inmensa majoria de catalans que estem a favor d'Israel i del poble berber i en contra del fanatisme islàmic dels arabs.

#20 Segimon, Barcelona, 25/11/2009 - 21:35

Jo també lamento les "cares d'odi" de la Diada. Ben aviat, la Noah ens confirmarà que ella també lamenta les "cares d'odi" dels senyors Betanyahu i Peres.