Cultura · 8 d'Octubre de 2010. 10:51h.

Oliver Stone tria un grup català

Stigmato Inc posarà la música de la darrera pel·lícula del director de cinema

Oliver Stone tria un grup català

Stigmato Inc.

El grup de música electrònica de Barcelona Stigmato Inc. ha estat escollit per a formar part de la banda sonora de 'Wallstreet 2 El dinero nunca duerme', l'última pel·lícula del director de cinema nord-americà Oliver Stone que s'estrenarà aquest divendres, 8 d'octubre, i que protagonitza Michael Douglas.
 
El supervisor musical d’Oliver Stone seleccionà la cançó 'Reality Check' dels socis de la Societat General d'Autors i Editors per a dos seqüències del llargmetratge. La formació barcelonina comparteix la banda sonora del film amb d’altres artistes com David Byrne, Brian Eno i Craig David.
 
Stigmato Inc. és un grup internacional amb base a Barcelona que integren músics de diferents nacionalitats. Neix l'any 2001 després de la trobada entre els DJs, músics i productors barcelonins Tito Rosell i Carles Sánchez i l'excepcional vocalista nord-americana Danna Leese.

Posteriorment es va unir a ells el percussionista Justino Miranda, el flautista Terence Butler, i el saxofonista David Riberas. La música de Stigmato Inc. és una combinació de jazz, soul i influències llatines amb electrònica, i dóna com a resultat temes pensats per a la pista de ball com a talls downtempo de caràcter atmosfèric.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Raimon Català, Vilafranca del Penedès, 09/10/2010 - 12:34

Un grup català? De catalans aquests no tenen res!!

#1 tito, Barcelona, 08/10/2010 - 12:55

Quan tindrem una pel.licula de l'Oliver Stone amb banda sonora AUTENTICAMENT CATALANA, de la Nuria Feliu per exemple?...