Cultura · 5 d'Octubre de 2012. 19:46h.

Òmnium treballarà el dia la Hispanitat

L'entitat assegura que només un 30% dels ingressos són subvencions

Òmnium treballarà el dia la Hispanitat

Muriel Casals, entrevistada per Marta Polo

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha anunciat que l'entitat no farà festa el Dia de la Hispanitat. "El 12 d'octubre treballarem", ha afirmat durant el programa Per llogar-hi cadires, que emet Canal Català al migdia.

Respecte a les subvencions que rep l'entitat -sovint criticades pel PP i Ciutadans- ha manifestat que "són només una tercera part dels nostres recursos" i ha recordat que l'origen de l'entitat "són uns empresaris valents que van posar els seus diners al servei del país".

Casals també ha lamentat que la cimera sobiranista d'aquest dijous passat no arribés a un acord, però ha recordat que "els partits polítics són rivals entre ells" i que, sortosament, "d'independentisme ara n'hi ha ha a quasi tots els partits".

La presidenta d'Òmnium ha elogiat, d'altra banda, les darreres compareixences del president de la Generalitat, Artur Mas, perquè "en política és molt important el ritme". "Mas ha sabut seguir el ritme, però sobretot ha estat bé el to", ha afegit.

Muriel Casals també ha afirmat, respecte a les recents declaracions de ministre d'Eduació, José Ignacio Wert, sobre que l'escola catalana ha promogut el sobiranisme que, en la seva opinió, a l'escola catalana "no fem espanyols, fem catalans".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#23 carlos, bcn, 08/10/2012 - 16:24

Su trabajo consiste en ir a cobrar subvenciones y el dia 12 los Bancos estan cerrados. Vaya sinverguenza la Sra. Casals porque no sale su biografia hay muchos puntos oscuros No recordas cert chanchullos que molts sabem

#22 Murrió Calçot, BCN, 08/10/2012 - 01:07

¿Trabajarán? ¿Irán a reventar la concentración de pza. Cataluña?

#21 Fran, Llinars, 07/10/2012 - 16:38

Es increible, el pancatalanisme continua mentint-nos diariament i ningú els hi diu res, vivim en un "pais" ple de lladres consentits als que no s´els hi demana cap justificació. Però qui es creu que aquesta gent cobra ni mes ni menys que un 30%? ja es força,però de ben segur que es molt mes.Lladres!

#20 -emilio, a, 07/10/2012 - 01:31

como el jueves, siempre en medio.

#19 don Pelayo, Barcelona, 06/10/2012 - 13:03

Por un dia trabajarán??? Me alegro!!! El resto del año se lo pasan fomentando el odio a España...y no creo que a eso se le pueda llamar trabajar.