Publicitat
Cultura · 23 d'Abril de 2018. 11:47h.

Pablo Hasel: "no em faria res que llancessin pedres" a Loquillo

Després que el cantant barceloní assegurés que "m'importa un rave que un raper entri a la presó"

Pablo Hasel: "no em faria res que llancessin pedres" a Loquillo

El cantant barceloní, Loquillo, en una entrevista a El Periódico, ha afirmat que "m'importa un rave que un raper entri a la presó". Això ha provocat la resposta a twitter del raper lleidatà Pablo Hasel, que l'ha titllat de "basura de persona" o "mercenari", a més d'assegurar que "no em faria res que li llancessin pedres".

Loquillo durant l'entrevista, assenyala que "m'importa un rave que un raper entri a la presó. Em preocupen més les amenaces a Coixet i a Serrat, perquè els que exalcen el raper són els mateixos que després silencien allò altre. Han censurat a un raper si us plau, que a tots ens han censurat 20 vegades, què em vol vostè explicar? Noi, si t'arrisques, t'exposes a que et parteixin la cara, això ha estat sempre així. A aquest ofici es ve plorat de casa".

"Tinc claríssim que hi va haver una generació anterior a la meva que va lluitar per la democràcia. Vaig veure les lluites dels sindicats de la Hispano Olivetti, que estava a 100 metres d'on jo vaig néixer, i no les oblido. Altres no van estar allà, potser per això diuen el que diuen. Hem viscut tan bé els últims 40 anys que hem perdut la memòria", lamenta.

Loquillo critica que "quan sento els que diuen que avui hi ha feixisme i no han vist a un feixista en la seva puta vida. Jo sí els he conegut. He vist feixistes rebentant manifestacions amb una destral a la mà. Avui es banalitzen termes com feixisme, llibertat d'expressió, pensament únic... Vivim en els temps de la postveritat, que no deixa de ser la mentida".

Aquestes declaracions han provocat la reacció de Hasel: "diu Loquillo que li importa una merda que siguem empresonats per rapejar, no sorprèn d'un mercenari pro Ciutadans que va vendre tot principi per diners. Més enllà del que un opini com a artista, és una basura de persona. A mi no em faria res que li llancessin pedres".


També recorda "quan Loquillo demanava l'Amnistia per als presos d'ETA i criticava la repressió que avui dóna suport per a, entre altres coses, rebre premis de mans de la monarquia. La vanitat i l'avarícia dels podreixen".

"El que diu Loquillo pot donar fàstic però no pot sorprendre, quan vas de fals rebel i acabes fent anuncis per a bancs que desnonen i financen guerres imperialistes, has de ser un mercenari fidel perquè et segueixin contractant els que deixen a famílies al carrer", conclou.

Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#32 ., ., 23/04/2018 - 22:02

Acabarà como tertuliano en TV3 y de pregonero del Ayuntamiento de Barcelona,hasta que aparezca otro peor,que evidentemente le sustituirà para que no haya ninguna duda la decadencia de Catalunya y Barcelona.
Cùanto daño està haciendo Roger Torrent.Màs que Puigdemont.Un verdadero agitador con derecho a TN a todas horas.

#30 Vlac, Barcelona, 23/04/2018 - 20:51

No confundas la democracia con la memocracia.
Lee un poco por favor !!!

#27 Galba, BCN, 23/04/2018 - 18:29

Aquest senyor te cara de llest.

#26 Juas, juas City, 23/04/2018 - 18:15

Pablito se creía muy chulo cuando pensaba que ETA le defendía... ahora pide humanidad!

#25 RASCA, Castelldefels , 23/04/2018 - 18:15

Este delincuente quien es ?