Publicitat
Cultura · 1 de Desembre de 2022. 10:12h.

“Pedro Sánchez no passarà a la història”

Antonio Caño, periodista: “Trobo a faltar una crítica més gran d'El País al Govern”

“Pedro Sánchez no passarà a la història”

Antonio Caño

El periodista Antonio Caño (Jaén, 1957) afirma, preguntat si Pedro Sánchez passarà a la història, que “jo crec que no, jo crec que s'equivocarà” i que si passa “no serà per bones raons” en una entrevista amb e-notícies. Caño, que va ser director d'El País entre el 2014 i el 2018, va presentar ahir el seu llibre “Digan la verdad” (Esfera de los Libros)  a la Casa del Llibre de Barcelona (Rambla Catalunya) en companyia de l'exdirector de La Vanguardia Lluís Foix.

 

 

Caño, que va ser acomiadat fa un any, admet que la seva relació professional amb l'empresa “va acabar de forma una mica tempestuosa” però que el llibre “és una professió d'amor per la qual ha estat casa meva durant 40 anys” encara que creu El País ha “perdut “una mica de punch crític”. “Trobo a faltar una crítica més gran al Govern”, afegeix.

Sobre el futur de la premsa considera que “Internet ha matat la premsa de paper” i que “si demà deixessin de sortir diaris probablement no ens assabentaríem”. “La majoria de ciutadans fa mesos o anys que no s'apropen a un quiosc”, continua i explica que “viatjo en transport públic i no veig mai una persona a l'autobús o el metro amb un diari de paper”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 L'enterramorts invers, Chez Titole, 04/12/2022 - 13:38

A les pelis del Far-West hi sortia un que li deien undertaker (enterramorts) atès que en aquell temps en pelàven uns quants dirariament, el famòs Sanchez aviat sortirà a les pelis com l'Overtaker, Coming soon.

#9 Antonio, Madrid, 01/12/2022 - 14:41

Durante los años que este señor dirigió EP este medio dejó de ser el órgano representativo de la socialdemocracia para convertirlo en un remedo de los conocidos medios conservadores de la capital. La desbandada de lectores y suscriptores fue brutal. Con la gran Soledad las aguas volvieron a su cauce fundacional.

#9.1 Andrea, Barcelona, 01/12/2022 - 16:22

No sé, si volvieron... porque a día de hoy están muy alejadas.

#8 Yomismo, Sevilla, 01/12/2022 - 13:34

Comparece Ignacio Garriga para denunciar la censura a VOX del Parlamento de Cataluña https://www.youtube.com/watch?v=X1YV14DaPCo

#7 Marc de Vich, Vich, 01/12/2022 - 13:29

Lo de Tezanos es muy curioso, en la mayoría de los diarios, solo hay comentarios negativos, muy negativos sobre Sánchez y su gobierno y ninguno positivo. No sé de dónde saca que van a ganar, como mucho les votaran sus bases colocadas y bien pagadas, origen del clientelismo electoral, también lo llevaban los comunistas en su agenda.

#6 El senglar de Montcabrer, Cabrera de Mar, 01/12/2022 - 13:09

Bé, ell mateix ha dit que passaria a la història per traslladar Franco de lloc.