Publicitat
Cultura · 24 de Gener de 2020. 13:41h.

Pere Aragonès ja té llibre

Abans de ser candidat a les properes eleccions

Pere Aragonès ja té llibre

La periodista Magda Gregori ha escrit un llibre sobre el vicepresident Pere Aragonès, després que Esquerra l'hagi estat designat coordinador nacional del partit i que Oriol Junqueras s'hagi manifestat a favor que sigui el candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat.

El llibre "Pere Aragonès, l'independentisme pragmàtic" és, segons la seva autora, "un retrat polític i també personal" del número dos del Govern de coalició entre Junts per Catalunya i el partit republicà. "Malgrat la seva discreció, Aragonès parla clar", afirma Magda Gregori en el seu compte de Twitter.

La sinopsi del llibre, que sortirà a la venda el 5 de febrer, remarca que "la situació política catalana està forçant uns relleus accelerats" i creu que això pot "permetre descobrir polítics valuosos". En aquest sentit, exposa que "pot ser el cas de Pere Aragonès, que ha agafat el relleu de l'anterior vicepresident del govern català, Oriol Junqueras".

El llibre, que compta amb un pròleg de Lola García, directora adjunta de La Vanguardia; dóna resposta a preguntes com "quan el 20 de setembre del 2017 la Guàrdia Civil va entrar a la conselleria, per què Aragonès no va ser detingut? El partit pretenia blindar-lo?".

Pere Aragonès s'afegeix així a altres dirigents republicans que també tenen llibre sobre la seva figura com Oriol Junqueras i Marta Rovira -"Oriol Junqueras: hasta que seamos libres" de Sergi Sol i "Marta Rovira, cada dia més a prop" d'Eva Piquer.

L'expresident d'ERC, Joan Puigcercós, que ja no està en política, té tres llibres: "Madrid Confidential: Les Aventures del Diputat K" d'Oriol Malló, "Corredor de fons" de Gisela Pairó i "El país que tenim: converses de Joan Puigcercós amb gent emprenedora i valenta" de Jordi Llavina.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Chris, Lleida, 26/01/2020 - 16:49

Tanto tiempo libre que ha tenido cobrando sin hacer nada útil, da para escribir un libro y mucho mas.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/01/2020 - 14:08

"Pere Aragonès ya tiene libro"

Mira tu, com la Belen Esteban i el Rufian.