Publicitat
Cultura · 16 d'Octubre de 2009. 09:37h.

Pere Gimferrer es desmaia durant el Planeta

Maria de la Pau Janer diu que va ser "el millor moment escènic"

L'escriptora i periodista Ángeles ha guanyat els 600.000 euros del premi Planeta per la seva obra 'Contra el viento', mentre que Emilio Calderon ha estat el finalista amb la obra 'La bailarina i el inglés'. El certamen va viure moments d'angoixa quan Pere Gimferrer es va desmaiar en plena entrega de premis. L'escriptor, membre del jurat, ha dormit a l'Hospital Clínic però aquest matí ha estat donat d'alta.

En aquest sentit, Maria de la Pau Janer, que ha participat en la tertúlia d'Els Matins de TV3, ha considerat que "com a moment escènic, va ser el millor de tots. Perquè va ser el moment que parlava la guanyadora. Vam sentir un enrenou sec i es va fer el silenci". Tot i això, Janer ha deixat clar la seva estima per l'escriptor.

Imatge de l'incident en els Premis Planeta
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Francesc, Barcelona, 16/10/2009 - 21:23

Els comentaristes que em precedeixen són uns experts a treure les frases de context...

#2 Jordi, BCN, 16/10/2009 - 17:20

Que curiós: Una escriptora que no escriu enfotent-se'n d'un autor consolidat, que té prop de 40 obres publicades i que ja apareix a tots els manuals de literatura contemporània. Enveja, potser?

#1 amoscaciques, girona, 16/10/2009 - 12:40

jajajajaj QUINA CREDIBILITAT TÉ AQUESTA APRENENT DE GEISHA? musa d´ARTUR MAS, babejant per en MATAS...i casada amb un "matasanos" ajajjaj