Publicitat
Cultura · 23 de Gener de 2023. 18:37h.

Piloteig dels actors a Aragonès

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema pressiona el PSC

Piloteig dels actors a Aragonès

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, va exigir aquest diumenge en la gala dels XV Premis Gaudí en el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) que s'aprovin els Pressupostos de la Generalitat de 2023. "Són necessaris per a tot", va reclamar.

"No pot ser que per una autopista no ens posem d'acord", va emfatitzar en referència a la carretera B-40, un dels projectes que el PSC demana desbloquejar per recolzar els comptes; i davant la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, entre altres autoritats, entre el públic.

Colell ha aprofitat la recepció que ha fet aquest dilluns Aragonès als guanyadors dels XV Premis Gaudí al Palau de la Generalitat per insistir en la necessitat que Catalunya es doti d'un nou Pressupost. "Són imprescindibles", ha afegit.

Colell ha instat els grups parlamentaris a arribar a un acord "com sigui per tenir-lo com més aviat millor". També ha remarcat en la necessitat d'una TV3 més forta i que "pugui donar suport" al sector audiovisual, i ha subratllat que la nova presidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha mostrat predisposició a ser-ne l'eix.

El presidente de la Generalitat, per la seva banda, ha explicat que la previsió és que el pressupost del 2023 "incrementi en 100 milions d'euros més que l'any passat" aquests recursos i es potenciïn estructures com el Catalunya Media City, per "crear una gran ciutat de l'audiovisual català".

92320-actor.jpg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 Facholin, Barcelona, 25/01/2023 - 11:16

Tirititeros sin dignidad alguna. Cero asistencia a las salas para ver su cine.

#9 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán..., 24/01/2023 - 11:50

¡¡Daaaaameee aaaaarrrgo...!! Se dicen actores y no saben ni pedir con gracia... un meritorio de la vieja escuela podría dar a estos apesebrados, lecciones de interpretación, dicción o doblaje sin siquiera encomendarse a Don Luís García Berlanga...
¡Haced algo presentable que le guste al público y no tendréis que pedir limosna...!

#8 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 24/01/2023 - 11:36

Hemos topado con la versión vernácula del sindicato de la zeja pidiendo más teta ^ ^ politiquitos y culturetas de la mano directos al centollo donde “quien parte y reparte se lleva la mayor -o mejor- parte”. Hollywood tiembla. Nosotros también.

#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 24/01/2023 - 11:30

Subvencionados clamando por su pienso.

#6 Jep dels Estanys, Manresa, 24/01/2023 - 09:27

Tot sigui per seguir essent subvencionat...

nova lletania:

soc progre i no envejo la vida de l'honrat perquè m'ho passo molt més divertit
si hem de ser progres siguem subvencionats...
jo voto progre perquè soc pagat!!!