Publicitat
Cultura · 13 de Febrer de 2012. 22:38h.

Premi de consolació per a Ramoneda

CiU el guardona després de fer-lo fora del CCCB

Premi de consolació per a Ramoneda

Xavier Trias i Josep Ramoneda, a l'entrega dels premis ciutat Barcelona 2012

L'Ajuntament de Barcelona ha premiat aquest dilluns l'exdirector del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Josep Ramoneda, -a qui no es va renovar en el seu càrrec el passat mes d'octubre- amb el premi Ciutat de Barcelona 2011 per "la projecció internacional de la ciutat".

El jurat li ha atorgat aquest premi "per unanimitat" ja que consideren que ha convertit "Barcelona en un espai de reflexió i debat crític de ressò europeu i internacional en l'àmbit del pensament, la cultura, l'urbanisme i les arts".

El Saló de Cent ha acollit el lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2011. L’acte ha estat presidit per l’alcalde Xavier Trias i ha comptat amb la presència dels tinents d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació Sònia Recasens; i el de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, regidors de tots els grups municipals, del vicepresident del Consell de la Cultura de Barcelona, Antonio Monegal; i dels guardonats i les guardonades.

L'alcalde, en la seva intervenció, ha felicitat els guardonats: "cadascú de vosaltres és en ell mateix, en ella mateixa, un orgull i un gran actiu per a aquesta ciutat i per a la gent de Barcelona". Com ha explicat Trias, "Barcelona l’anem fent entre tots, dia a dia, cadascú des de la seva individualitat i aportant el seu talent, la seva feina, i les seves idees. Avui constatem que hi ha persones que esdevenen protagonistes d’aquest procés de construcció de la ciutat".

Els premis del 2011 també han reconegut l'artista Perejaume, el director teatral Oriol Broggi, l'escriptor Ignacio Martínez de Pisón i el director del programa "Salvados", Jordi Évole, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Basilea, 14/02/2012 - 09:35

Gran perico !

#2 Daserrout, BCN, 03/02/2012 - 20:12

A aquesta Patum sociata no ens la treurem mai de sobre. Buuufffffffff.

#2.1 Gerard, Barna, 04/02/2012 - 14:38

Afortunadament. Per un que n'hi ha que pensa...

#1 -emilio, a, 03/02/2012 - 12:40

los catalanistas se pasan la vida dandose premios entre ellos.