Publicitat
Cultura · 23 d'Agost de 2020. 18:23h.

Pressió indepe a Berto Romero per no donar suport al procés

Joel Joan el tracta de "botxí" i Toni Albà de "colono", entre d'altres

Pressió indepe a Berto Romero per no donar suport al procés

Independentistes han atacat a Twitter l'actor Berto Romero per declarar-se equidistant en una entrevista a El País Semanal. L'actor Joel Joan i l'humorista Toni Albà, entre d'altres, l'han tractat de "botxí", "colono" i "equidistonto".

Joel Joan ha compartit una informació que es feia ressó de les declaracions de Romero i ha manifestat que a mi em fas por tu, quan els botxins es fan les víctimes... mama por!". L'exregidor de Reagrupament a l'Ajuntament de Girona i ara a JxCat, Carles Bonaventura, ha contestat Joel Joan i ha parafrasejat el lluitador antiapartheid Desmond Tutu: "Si ets neutral en situació d'injustícia, has escollit el costat opressor".

L'humorista Toni Albà, també ha carregat contra Berto Romero: "Berto Ciudadano del Mundo Equidistante de eÑe Colono Romero de Todos los Santos"."Equidistante. Dícese del que no se moja para que no le molesten... También se le conoce como Equidistonto", ha afegit en un altre tuit.

Altres comptes independentistes han difós un muntatge amb imatges de l'1-O i les declaracions de l'actor, li han retret que "li facin més por els que voten que els que peguen, empresonen i vulneren els drets humans" i l'han qualificat de "llepaculs", "bufó", "covard", "traïdor de la terra", entre d'altres. Per contra, Berto Romero també ha rebut el suport de molts usuaris a les xarxes socials davant la reacció independentista per declarar-se equidistant.

Publicitat
Publicitat

110 Comentaris

Publicitat
#98 Aito, Tremp, 28/08/2020 - 21:14

Vaya,uno que se cree un humorista guai y lo único que es un payaso en el mal sentido, y el otro,el joel, un actor malo de cojones, que el sabe que lo es y se dedica a lo que se le da bien, hacer el energúmeno inculto .

#97 electra, Barcelona, 27/08/2020 - 19:26

Ara t'he tornat a mirar i he pensat......" la vist aquesta foto la teva mare?" és que si focis fill meu estaria molt i molt preocupada.

#96 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 27/08/2020 - 12:53

Vaya careto de farlopero q se le ha quedado al Joel juan

#94 Capit@n España, Purgandus populus!!, 25/08/2020 - 22:29

Dintre de la gabia dels orangutans n'he vist cares més maques que aquesta.

#93 Ojotuerto, Calafell.tab, 25/08/2020 - 21:07

Y de este modo se intentan quitar competencia no sólo como humoristas y actores, sino de compañías, contratos, productoras ...... Y Tabarnia pagando . Se va a acabar..... Tabarnia libérate de estos colons y paletos catalanes. Freedom por Tabarnia. Yo siempre digo, catalàn ?? No de Tabarnia..... Dignitat per Tabarnia