Publicitat
Cultura · 17 de Desembre de 2021. 12:53h.

Primavera Sound culpa Collboni

"Madrid està rebent els emprenedors amb els braços oberts"

Primavera Sound culpa Collboni

El director del Primavera Sound, Gabi Ruiz, ha afirmat en una entrevista a l'ABC que "perilla" la continuïtat del festival a Barcelona perquè, segons ell, "ens trobem amb un ajuntament que no creï en el nostre model de festival" i ha culpat al primer tinent tinent d'alcalde, Jaume Collboni, que és el president de BSM.

"El problema -diu- és que tenim un ajuntament dividit entre dos partits en el qual l'alcaldessa es posiciona al nostre favor en una roda de premsa però després resulta que, per a aconseguir els permisos, haig d'anar al tinent d'alcalde, que és Jaume Collboni, i que és el president de BSM. I quan vaig a BSM em passen un model de contracte per a 2022 que em multiplica per 17 el lloguer del recinte".

Ruiz, a més, fa referència al sisè tinent tinent d'alcalde Jordi Martí que, segons ell, li ha dit que "els grans esdeveniments en el futur no tindran espai". "Això m'ho han dit, sí. Els grans esdeveniments no tenen espai en la futura ciutat de Barcelona. Em sembla molt bé, però m'estranya venint d'ell", ha afegit.

També ha assenyalat que "portem tot un any amb què un regidor d'un districte no es vol reunir amb nosaltres". "A mi aquesta bicefalia de l'ajuntament crec que ens porta a una esquizofrènia… Diuen que estem caient en una crisi. I assenyalen fora. Mirem dins. Potser no estem fent bé les coses. I aquest és el problema".

El director del Primavera manifesta que "no dic que ens emportem el festival a Madrid, però si que hem obert oficina a Madrid perquè les oportunitats de negoci són més grans". "Jo no puc dir que anirem a Madrid o no, això és una qüestió de la ciutat. Però sí que és veritat que Madrid té un aeroport que connecta amb tothom, té un potencial de creixement impressionant, i està rebent als emprenedors amb els braços oberts", ha destacat.

Finalment, Gabi Ruiz adverteix que si abans de final d'any no es resol la situació amb l'Ajuntament de Barcelona "buscaré una ciutat que pugui acollir-lo". "Sé que hi ha interès, però no he buscat res, perquè no creia que passés. Potser és un cap de setmana a Barcelona i un altre en una altra ciutat. O només un cap de setmana el 2023 i el 2024 ja marxar", conclou.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Sergio, Barcelona, 17/12/2021 - 18:43

Normal, logico, de sentido comun, Madrid esta recibiendo con los brazos abiertos a las empresas y emprendedores de aqui, aqui estamos gobernandos por autenticos incapacitados, asi que en Madrid se aprovechan de ello con mucho gusto, muchas gracias gobernantes de Catalunya, gracies per ser tant rucs..

#4 Jos, VNG (Ghost Republic), 17/12/2021 - 15:56

Els culpables, quan es vota, acostumen a ser la majoria que els dóna suport. És que sembla que els votants no tinguin mai culpa de res.

#2 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 17/12/2021 - 13:31

Madrid no es que acoja a emprendedores con los brazos abiertos, es que han optado por el "todo vale"... igual un término medio no estaría mal...

#2.1 Sergi Sergio, Barcelona, 17/12/2021 - 18:42

Noooo, simplemente se aprovechan de lo inutiles e incapacitados que son los que gobiernan aqui.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/12/2021 - 13:15

Los músicos se esconden o han abandonado la profesión, algunos incluso el país, y las tiendas de instrumentos han echado el cerrojo. Los fundamentalistas prohibieron la música. No es Kabul, es Barcelona, y no acontece en base a su estricta interpretación del islam. Ocurre que nos quieren matar de hastío.

#1.1 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 17/12/2021 - 13:30

El problema de la precariedad de los músicos (y actores, etc...) en España es endémico. Un problema de mentalidad como país. No se puede culpar ni a los de derechas ni a los de izquierdas. Hay mucha tela que cortar ahí...