Publicitat
Cultura · 17 de Maig de 2020. 20:24h.

Primera novel·la del coronavirus

A partir de demà gratuïtament a e-notícies

Primera novel·la del coronavirus

Luis Campo Vidal

L'escriptor Luis Campo Vidal publicarà a partir de demà i de forma gratuïta a e-notícies la seva novel·la ‘Mi país soñado’, la primera sobre el coronavirus que s'escriu a Espanya.

'El meu país somiat' és una novel·la escrita durant 20 dies de confinament motivats pel Covid-19 a Barcelona. La història comença amb una idea nascuda en un somni. És compartida amb un grup d'amics i es desenvolupa d'una manera viral.

Els seus simpatitzants creixen exponencialment i el que era un somni acaba convertint-se en un moviment social de masses que porta de cap al sistema. Destapa els punts febles de el model de societat en què vivim, incapaç d'afrontar la que se'ns ve a sobre. Suggereix idees i criteris de com cal afrontar la crisi econòmica i social post Covid-19.

El llibre comença amb una nota del seu autor, a qui se li nota una influència marxista ... de Groucho Marx ... i ve a dir: "Intueixo que els que llegiu aquest llibre sintonitzareu aproximadament amb un 80% del seu contingut, i discrepareu amb l’altre 20%. Us recomano que us quedeu amb aquest 80% perquè aquest és meu país somiat. Podeu intentar substituir aquest 20% amb el qual no esteu d'acord pel 20% que desitjaríeu haver llegit i obtindreu un llibre perfecte".

Luis Campo Vidal, va néixer a Camporrélls (Osca) i resideix a Barcelona. S'ha passat mitja vida fabricant i redactant informes tècnics i econòmics sobre televisió i telecomunicacions.

Ha presidit Universal TV, consultoria de televisió, multimèdia i telecomunicacions, ha prestat serveis a Discovery Channel, Hispasat, Hallmark Channel, Eutelsat, Astra, Eurosport, Fox, Histpry Channel o RBA entre d'altres.

Va presidir Telenium Tecnologia i Serveis a Madrid. Va treballar a American Interactive Media INC., A Nova York, empresa dedicada a l'accés a Internet a través de la televisió. Va ser director general de Cable Antena.

Va participar en el llançament de Canal Satélite Digital des del Comitè de Direcció. Consultor a Antena 3 TV i director general de Cable Total, va dissenyar projectes de TV a Perú (Antena 3 Perú) ia Antena 3 TV Internacional i Telenotícies.

Va gestionar el projecte de l'empresa israeliana Musicoola que va llançar 16 canals de música per satèl·lit a la plataforma ZAP per a Angola, Moçambic i Cap Verd. Va ser conseller en el Diario del Alto Aragón i assessor de programes a TVE.

mps.jpg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lula, Bcn, 18/05/2020 - 01:40

¡Gracias por la iniciativa!:))