Publicitat
Cultura · 28 de Maig de 2010. 12:38h.

Primeres guies de turisme en català

Els primers quatre volums corresponen a les ciutats de Londres, París, Roma i Nova York

Primeres guies de turisme en català

Les guies de Roma, Nova York i París

La passejada pel barri de Montmartre, la visita al Colosseu o les millors vistes des de l'Empire State Building ja es poden llegir en català a la nova col·lecció de guies turístiques 'Essencial', les úniques en llengua catalana, que publica Cossetània en col·laboració amb l'editorial britànica AAPublishing, vinculada a The Automobile Association.

Els primers quatre volums de la col·lecció de guies de turisme 'Essencial' corresponents a les ciutats de Londres, París, Roma i Nova York, es divideixen en cinc apartats.

L''essència' fa un cop d'ull al caràcter de la ciutat i descriu els seus habitants; 'Planificació' prepara el viatger per organitzar el viatge correctament; 'Què hem de veure' ressegueix els 10 llocs essencials que no ens hem de perdre; 'Què fem' enumera una extensa llista de restaurants, hotels i activitats per aprofitar al màxim el viatge; i finalment la secció 'Explorem' compta amb guies detallades de cada àrea de la ciutat, així com excursions a paratges situats a pocs quilòmetres de la ciutat per ampliar la visita.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 luis, barcelona, 02/06/2010 - 13:49

Estas guias son una PRECIOSIDAD
Mientras tanto LA GENERALITAT NO PUEDE PAGAR A LOS HOSPITALES

#4 Sergi, Barcelona, 29/05/2010 - 14:09

I quines altres guies turístiques en català, hi ha? Qui les ha editat? De quines ciutats? Teniu més informació, si us plau. A banda de criticar, podrieu informar-me? M\'interessa molt aquest tema...

gràcies

#3 Enric, Tarragona, 28/05/2010 - 22:14

Primeres guies en català, tituleu? Si així fos, seria un notición. Ja n'hi ha d'altres, en català.

#2 VICTOR, barcelona, 28/05/2010 - 20:12

Es per estar contents i espero que a mes de ser en català, estiguin ben fetes, pero jo recordo que hi ha d'altres guies en català, amb un estil semblant a les de guiarama. Sort a aquestes guies.

#1 jordi, BCN, 28/05/2010 - 15:37

felicitats per la iniciativa!! endavant i molta sort!!