Publicitat
Cultura · 11 d'Abril de 2014. 08:22h.

Prohibit música per Sant Jordi

L'Ajuntament rebutja que un grup musical toqui al costat d'una parada de llibres

Prohibit música per Sant Jordi

El grup '4jutges 4gats' (Foto: nuriapunetes.com)

L’Ajuntament de Barcelona ha denegat a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell el permís perquè el grup 4jutges 4gats pugui acompanyar la seva habitual parada de llibres a la plaça de la catedral de Barcelona per la diada de Sant Jordi.

Segons una notificació, enviada per Júlia Torrado, d’Espai Públic i Esdeveniments de Centralitat de l’Ajuntament  i signada pel director de Serveis Jurídics del districte de Ciutat Vella Andreu Joan Martínez, es prohibeix el concert per motius “d’harmonització dels interessos públics”.

El líder del grup, Bernat Capell, ha mostrat la seva sorpresa perquè “no podem entendre quina seria la negligència i -amb permís o sense- el grup no deixarà a l’estacada els arquitectes”.

També ha expressat que “era i serà una actuació sense cap cost, ni per als arquitectes ni per a l’Ajuntament, a part que això d’harmonització, i especialment després del passat debat al Congrés del  Diputats, sona més aviat malament”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc3, Barcelona, 11/04/2014 - 13:25

l'ajuntament te un munt d'ordenances pensades nomes per tocar els collons i recaptar. confonen el civisme amb el papanatisme. mentre, la gent pixa, vomita, fa soroll pel carrer i no diuen res pq tenen por. nomes multen si vas sol o t'agafen la matricula.