Publicitat
Cultura · 15 de Febrer de 2010. 11:45h.

Pujol: "ocupen unes cadires per fer què?"

L'expresident català veu "greu, greu, greu" que Montilla no faci dimitir Ernest Maragall

Pujol: "ocupen unes cadires per fer què?"

Pujol, amb Mas i Puig, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha deixat clar en una entrevista a El món a RAC1 que "hi ha d'haver una presència del català als cinemes". "El món empresarial cinematogràfic té una obligació respecte del país i la llengua. Aquesta actitud absolutament tancada no pot ser", ha considerat.
 
"Això és una vergonya! Si no estem acostumats a escoltar en Gary Cooper en català és perquè hi va haver en Franco. I no es pot ser ara una mena d'aliat objectiu de l'obra de destrucció del català que va fer en Franco", ha lamentat.

D'altra banda, ha manifestat que "Ernest Maragall té raó". "Les enquestes diuen d'una manera molt rotunda que el país ja fa temps que està fatigat del tripartit", ha recordat.
 
"Si no tenen projecte de país, què fan vostès? Ocupen unes cadires per fer què? Un govern ha de tenir projecte de país i, si no en té, és un mal govern. El que és greu, greu, greu és que el president accepti que hi hagi un conseller que digui que el govern no té projecte de país".
 
Finalment ha recordat que "hi ha molta diferència entre ser president de la Generalitat i president del Barça, i això en Laporta ho ha de calibrar".
 
"El rei d'Espanya es fica en un terreny una mica perillós, relliscós, però entenc que s'hi fiqui. No ho critico. Finalment, l'acord l'han de fer els partits polítics", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/02/2010 - 16:50

¿Que para qué ocupan sus sillas?
Para lo mismo que lo hicieron ellos Para imponer a la masa que calla y aguanta el sectarismo de turno y para conducir a unos cuanto bolsillos agradecidos, via Prenafetas y Alavedras los de 3% de chantages y comisiones.

#12 Companys, Barna, 16/02/2010 - 00:01

No mas experimentos de CiU o Tripartito. Las Autonomías deben suprimirse por estar rebosantes de funcionarios afines e ineficaces, que lastran la economía del país.

#11 pepito, barcelona, 15/02/2010 - 21:50

del tripartito estoy algo fatigado.pero del pujol y de su pandilla de nacionalistas de bolsillo acabé asqueado.

#10 Alcampelló, Barcelona, 15/02/2010 - 19:41

Fuera del poder y del tiempo, Pujol ha alcanzado la felicidad beatífica. Dice lo que quiere sobre lo que sea y se queda tranquilo, porque nadie se lo tomará a mal ni a bien. Ni Montilla, ni Maragall, ni Laporta, ni el Rey, ni Franco, ni Gary Cooper.

#9 lourdes, bcn, 15/02/2010 - 17:25

Que alguien le diga a Pujol que el tio Paco ha muerto.