Publicitat
Cultura · 22 de Setembre de 2009. 11:57h.

Pujol va donar una Creu de Sant Jordi a Fèlix Millet

Pel seu "paper decisiu en la dinamització de les activitats del Palau"

Pujol va donar una Creu de Sant Jordi a Fèlix Millet

Millet rep la Creu de Sant Jordi de mans de Pujol (foto: Manel Montilla El Mundo Deportivo)

L'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, va rebre la Creu de Sant Jordi de mans de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, el 7 de juliol del 1999. Segons recollia El Mundo Deportivo, a Millet se li va atorgar el guardó més important de la Generalitat pel "seu paper decisiu en la dinamització de les activitats del Palau de la Música i en la renovació i ampliació d'una de les obres més emblemàtiques del modernisme català".

En aquest sentit, el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, va instar dies enrere Fèlix Millet a renunciar a la Creu de Sant Jordi, atès que "una persona així no mereix portar el nom de Catalunya".

Veure article 1999

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 EX SOCIO de AGRUPACIO MUTUA, CALAF, 26/09/2009 - 19:59

Este sujeto junto con otros de su misma camada nos quito el 99% de los derechos enAgrupación Mútua en una asamblea MANIPULADA, a los socios del GRUPO BASICO, todos gente mayor toda la vida cotizando y ha falta de las pretaciones que en su dia contratamos

#11 desde el anoia, CALAF, 26/09/2009 - 17:56

Estos hehos devaluan la medalla de San Jordi que Pujol repartia a personajes como éste HONORIS CAUSA en FRAUDES y ROBOS premeditados, forjados durante los 23 años de Pujolandia con el visto bueno de la mal llamada burguesia barcelones la misma camada.

#10 maria, picamoixons, 23/09/2009 - 00:48

Poca broma investigueu els comptes del fòrum, els de la BCN olimpica el condonament del deute de la caixa al PSC i ens regiraran els budels. El Millet ens ha enganyat a tots , partits , institucions i simbols, si no que avancio la investigació avanci ..

#9 Abate Marchena, Viladecans, 22/09/2009 - 16:15

La época pujolista fué tan nefasta para Catalunya como la de Breznev para la URSS.
Cada día era más la subordinación hacia Espanya, el crecimiento de la soberbia del LIDER, y el desprecio hacia la oposición.
Además del 3 % hacia la caja de CiU.

#8 ferran, BCN, 22/09/2009 - 15:38

Doncs que la torni i s'ha acabat.