Cultura · 15 de Desembre de 2009. 15:48h.

"Que els catalans toquin el dos d'una puta vegada"

Boadella diu haver "nascut a Catalunya per accident sexual. Hauria preferit ser d'un altre lloc"

"Que els catalans toquin el dos d'una puta vegada"

Boadella, amb Aguirre, en una imatge d'arxiu

El dramaturg Albert Boadella ha manifestat en una entrevista a Periodista Digital que "amb Catalunya he trencat totes les relacions diplomàtiques, gairebé familiars i moltes fins i tot d'amistat. No diguem des del punt cultural. M'ha deixat d'interessar en tots els sentits".

"Hem de fer una associació que es digui 'Que toquin el dos d'una puta vegada' perquè em sembla que dura massa aquesta història i ha contaminat el conjunt de la política espanyola des de fa molt temps. Que es resol com es resolgui però que no donin més la llauna", afegeix.

"He nascut a Catalunya per un accident sexual. Hagués preferit néixer en una altra part però no puc fer res, sóc català m'agradi o no m'agradi", afirma. "Em dóna la sensació de què o els espanyols no s'adonen del que allà ocorre o els importa un rave. I no diguem al propi govern", apunta.

"Des de fa uns anys sempre he tractat d'explicar a la resta dels espanyols que allò de Catalunya no era una història cultural sinó que hi havia molta gent, especialment gent que forma part d'un estatus polític, que no volia ser a Espanya", explica.

"Hem passat d'una imatge dels catalans com a gent que estava en una altra tessitura des del punt de vista cultural, de l'europeisme, gent seriosa, treballadora... a ser uns tipus pesats, mal educats, una gent es passa el dia de mal humor, reclamant... És fals que els espanyols els odiïn, el que passa és que s'han tornat gent desagradable i antipàtica", conclou.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 Jordi, Barcelona, 17/12/2009 - 13:24

Per una vegada estic d'acord amb l'albertito. Fotem el camp ja!

#49 Pardal, Barcelona, 17/12/2009 - 11:12

Boadella és imprescindible per a Catalunya. Assenyala els nostres defectes i així, podem rectificar. És com una vacuna.Encara que no ens agradi, el necessitem.

#48 Dani, Karcelona, 17/12/2009 - 07:39

Català per accident sexual... Vaja un fill de cura...

#47 Joanet, Palma de Mallorca, 16/12/2009 - 20:44

Albert . Ets un valent amb un par d collons, per atrevir-te a enfrentar-te a tota aquesta gent. .
Avui estar en contra del nacionalisme es un pecat que et converteix en algo pitjor que un apestat.

#46 Carles Sánchez, Barcelona, 16/12/2009 - 20:28

Sé de bona tinta que quan va escapar del Clínic, per salvar el cul va comprometre molt personal de l'hospital, i aixó no li perdonen.