Cultura · 26 d'Octubre de 2009. 15:29h.

Què li ha fet Agustí Colomines?

Salvador Sostres s'acarnisa amb el director de la Trias Fargas com si fos del PSC

Què li ha fet Agustí Colomines?

Colomines, a l'acte de la Trias Fargas

El periodista Salvador Sostres, proper a CDC, ha criticat el director de la Trias Fargas en un parell d'articles d'opinió, un al diari Avui i l'altre en el seu bloc. Sostres considerava que Colomines "hauria de dimitir ara mateix", després que aquest amenacés amb "tirar de la manta i posar el país en crisi",

"Primer perquè si té coneixement d'algun delicte que no ha denunciat és un còmplice i a Convergència no hauria d'haver-hi lloc ni per a delinqüents ni per als que els encobreixen. Després cal dir que és d'una baixesa política i moral que fa molt temps que no vèiem que un home sol s'atreveixi a amenaçar tota una nació. Qui s'ha cregut que és?", es preguntava.

"Convergència es va equivocar incorporant aquest excomunista sense escrúpols", afegia, a més de denunciar que "no ha treballat mai, per Catalunya: s'ha preocupat només del seu interès". "Convergència es va equivocar amb en Colomines. Això hauríem de deixar-ho per als socialistes", sentenciava.

En un segon article al seu bloc, Sostres titllava Colomines de "personatge sinistre" i denunciava que "persones com l'Enric Vila tenen  vetada la Fundació Trias Fragas per a fer-hi la presentació del seu llibre o qualsevol altre acte. Aquest és l'esperit miserable de Colomnies, que es fa la víctima. No cal dir que mentre ell hi ha manat, servidor no ha estat ni convidat a cap sessió o acte. En canvi sí que veiem que hi va molt l'Albert Sáez".

"Però misèries a banda, cal deixar molt clar que l'Agustí Colomnies no és ningú. Cap idea mínimament sensata no ha sortit mai del seu cervell, ni cap generositat de la seva ànima recargolada i exuta. La seva manera d'escriure és el mirall de la seva qualitat humana. Pel que fa la seva capacitat de comprometre's, ha anat d'aquí cap allà per veure d'on podia cobrar més encara".

També recordava que "va ser comunista sense escrúpols i després va dirigir o presidir -què importa- la Unesco de Catalunya. No és que s'hagi dedicat tota la vida a fer el mercenari, és que és un mercenari. És únicament això. S'ha apropat a Convergència com a estratègia recaptadora i l'Artur Mas va cometre un error gravíssim contractant-lo".

"Per la seva pobresa intel·lectual, per la seva baixa condició humana, per la seva escriptura a joc amb totes dues coses, i també perquè la imatge que Colomines projecta de Convergència és com la que projecta dels socialistes Zaragoza. Amb la diferència que els socialistes sí que són la banda dels quinquis del Baix, i és bo que així consti, però que se suposava que Convergència tenia un sentit de l'honor més alt, una superioritat com a mínim semàntica, i que no han vingut a la política 'a forrarse'", sentenciava.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 marina, barna, 26/10/2009 - 19:39

doncs jo trobo que el que diu ho podria dir d'altres maneres més intel.ligents i sense aquest verí que li supura en cada lletra.
ja cansa....

#5 Josep, Lleida, 26/10/2009 - 19:10

Si fa content l'anticatala i ultranacionalista espanyol del julia, tota la rao per Salvador Sostres, com casi sempre..Un dels pocs periodistes d'aquest pais que no esta comprat pels pijoprogres i espanyolistes i diu el que molts catalans pensem.

#4 Militant, Barcelona - Eixample, 26/10/2009 - 19:01

Per una vegada, Sostres té raó. La pitjor decisió que ha pres l'Artur Mas. La pagarem cara.

#3 Julià, Barcelona, 26/10/2009 - 18:39

Si fa enfadar el ultradretà del Sostres i té vetat el fatxa rabiós de l'Enric Vila, el senyor Coromines té totes les meves simpaties.

#2 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 26/10/2009 - 16:27

M'ensumo que vol el seu lloc. Será que no!.